Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaak to jaaa

Co ja mam z tym zrobić :(

Polecane posty

Gość Taaak to jaaa
od moja miłość mojego życia: tak chcę umrzeć przy niej :( trzymając jej śliczną dłoń i patrząc w oczka :( Wyobraziłem sobie że jak już tak z nią blisko jestem to spoglądam jej głęboko w oczy i mówię że ją kocham całym sercem, nad życie !!!

Gość ghjkllkjhgghjkllkjhg
Ok. To teraz wyobraź sobie, że jest stara. Wyobraź sobie, że jej piersi obwisły, że jej włosy są siwe, że ma na sobie wielką babciną sukienkę. Jej śliczna dłoń teraz jest pomarszczona, zółtawa, z wielkimi brązowymi plamami, że jej paznokcie są krzywo przycięte, brązowawe. Widzisz to? Nadal chcesz przy niej być?

Gość Taaak to jaaa
Tak chcę!!!

Gość moja miłości mojego życia
a ja pamiętam jak dwoje staruszków szli sobie i trzymali się za rece siwe włosy i tak człapali fajnie po mału po prostu to było piękne a nawet kojarze że wiersz mi recytował ten dziadziuś

Gość Taaak to jaaa
Chce z Nią być na dobre i złe :( pisałaś że nasza historia jest piękna i romantyczna ? Możliwe

nasza ? nie rozumie

Gość Taaak to jaaa
No moja i Jej

no nie wiem przecież ja nie jestem wróżką po twoim pisaniu wydaje mi sie ze jesteś romantyczny i może cos z tego bedzie :D

Ale to jeszcze nie koniec. Ona się slini. Mamrocze coś do siebie, bo w zasadzie nie wie, ani kim jest, ani gdzie jest, ani nawet tego, że ktoś trzyma ją za rękę. Raz na jakiś czas wydaje z siebie nic nie znaczące wycie i ciężko oddycha. Po wypadku nie widzisz jej zielonych oczu, bo w ogóle nie ma oczu - zaszły bielmem podczas gdy ich okolice są roztopioną skórą, bezkształtną i rozmazaną. Właśnie narobiła pod siebie. Wiedziałeś, że tak będzie i podłożyłeś jej pod spód specjalne prześcieradło, ale to nic nie dało - trzeba ją umyć, starając sie nie zwymiotować od smrodu gówna, rzadkiego, kleistego, rozmazanego pod nią. Kiedy tylko dotykasz jej ciała wilgotnym ręcznikiem zaczyna się ruszać i kał niestety rozsmarowuje się nie tylko po niej, po łóżku, po ręczniku, ale także na twoich rękach. Ścierasz, przebierasz ją, pierzesz kolejny ręcznik. Nadal chcesz z nią być?

Gość Taaak to jaaa
Heh :p oj jestem no nie da się ukryć typem romantyka

Gość Taaak to jaaa
Aha fajne wizje masz :/

nie tylko w książkach i filmach się takie zdarzają :D

Gość Taaak to jaaa
To nie jest śmieszne :(

ale co?

Nie jest. Ale weź pod uwagę, że to może się zdarzyć. Mój dziadek tak zajmował się moją babcią. I wiem, że kochał ja ponad życie, mimo wszystko. A ty byś to robił? I pytanie kluczowe. Czy gdybyś to ty tam leżał, czy ona by to robiła?

pa romantyku

Gość Taaak to jaaa
Te historie :( To miłość nieszczęśliwa :( eh ja nie mogę znieść jak ona płacze

tdf43r7u788nftfff

Gość Taaak to jaaa
Co ty piszesz ???

ups przepraszam :)

Gość Taaak to jaaa
To napisz mi coś co chciałaś :(

Gość KokoMaroko
Kochany, jak ktoś chce ze sobą być, to nic nie stanie na przeszkodzie. Ja poznałam mojego lubego na czacie. Najśmieszniejsze jest to, że on mieszkał wtedy w Polsce, a ja nie. Nie spotkaliśmy się wcześniej. I po 4 miesiącach codziennych rozmów przyleciał do mnie!!! To było nasze pierwsze spotkanie. Od tego czasu jesteśmy nierozłączni. Też mogliśmy stwierdzić, że jednak nie, że to za duże ryzyko, że nam to nie odpowiada. Ale postanowiliśmy o siebie walczyć. Mówię CI ,WARTO.... Zamiast się tutaj rozczulać, pomyśl , pokombinuj - przecież umiesz!!! Weź się w garść. To Twoje życie i zależy tylko od Ciebie. Skoro jesteś pewny, że ją kochasz i ona Ciebie, to walcz.

Gość Taaak to jaaa
Będę o Nią walczył, mam już część planu gotową :)

Gość KokoMaroko
No i super! Trzymam kciuki, a właściwie to trzymamy. Będziemy Cię dopingować z moim chłopakiem. A swojej dziewczynie powiedz, że wiele traci nie będąc z Tobą! Głowa do góry i zabieraj się do realizacj planu!!! :-)

Gość Taaak to jaaa
Ona wie wszystko :( Jest bardzo inteligentna, eh jak ja czytam te jej smsy to mi się chce płakać, to jest piękne !!!

Gość Taaak to jaaa
Idę spać :( ona już też pewnie w łóżeczku :) ehh oby kiedyś mogła zasypiać przy mnie w poczuciu że obok jest ktoś kto ją kocha i że jest bezpieczna ze mną

Gość Taaak to jaaa
Dzień dobry :) dziś mi trochę lepiej, ale potem mi to wróci :/ piszcie dalej swoje opinie

cze jaki plan ?