Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiiiiiula

NIE MASZ CHŁOPAKA?! ZNACZY,ŻE JESTEŚ BRZYDKA...

Polecane posty

Gość kasiiiiiiiula

Od dawna nurtuje mnie to czy jak ktoś nie może znaleźdź chłopaka znaczy,że jest brzydki? Czy może być tak ,że zjawiskowo piękna, naturalna dziewczyna nie ma chłopaka? Coraz częściej zdarza mi się widzeć bardzo ładne,miłe,naturalne , zgrabne laski samotne a kaszaloty z nadwagą , pryszczami z kilogramami tapety maja zarąbiście ładnych facetów nie zastanawia was to?

oczywiscie, ze jestes pasztetem, za pieknymi faceci sami lataja, nie musza szukac :-D

Gość kasiiiiiiiula
Znaczy nie no ja poruszylam temat dotyczący nawet bliskich mi osób.Ja może nie jestem Angeliną Jolie i na razie nie mam chłopaka z wyboru bo zwyczajnie nie mam na to czasu i uważam,ze jeszcze przyjdzie na to pora,ale mogłabym mieć jednak po prostu mnie to zastanawia i dlatego chciałam poznać opinię innych osób nie tylko z mojego otoczenia:))

Gość kasiiiiiiiula
Też macie takie wrażenie ?

Gość wazkanatrawie
to wszystko zalezy jaka jestes heh sa kobiety ktore to zrecznie robia a co?

Gość kasia5266
Hm ja np znam naprawdę ładne laski, które długo już są samotne/lub były.Przykład mojej koleżanki dziewczyna ładna, zgrabna miła, a ponad 2,5 roku nie miała nikogo.Jak sama mówiła żaden fajny miły przystojny facet o nią nie zabiegał.Teraz dopiero poznała kogoś, ale póki co to związek na odległość.No ale życzę jej jak najlepiej:). Drugi przykład znajoma naprawdę ładna rok młodsza ode mnie i była tylko w dwóch krótkich związkach(po 3 miesiące)i nadal jest sama.Ja też już długo nie miałam faceta mimo, że część osób z mojego otoczenia mówi mi że jestem ładna. Po prostu, albo chcą się ze mną umawiać faceci kompletnie nie w moim typie, albo facet w miarę ok ale chodzi mu o jedno. Dlatego odpowiedz na Twoje pytanie brzmi: nie to nie znaczy, że jesteś brzydka czasem po prostu tak jest:)

Hejka, Zgodze sie z czescia wypowiedzi. Wszystko zalezy kim sie jest, jaka osoba. Kobieta nie musi byc piekna, i tak wiekszosc zakrywa sie codziennie make upem etc. Kobieta powinna byc zadbana, kobieca, usmiechnieta, niezalezna. mysle ze to sa mocne cechy ktore faceci uwielbiaja. Wiele kobiet sa poprostu cwane i za wszelka cene chca posiasc faceta;) Ja uwazam co / kto komu pisane. obecnie spotykam sie dluzszy czas z mezczyzna moich marzen. Wczesniej spotykalam sie z kims ale albo do siebie nie pasowalismy, albo ktos sie okazal dupkiem - zycie.. Poznawalam kolesi, kazdemu mozna dac szanse, ale trzeba miec tez wymagania, szacunek do wlasnej osoby. Ja uwazam ze bez wzgledu na plec kazdy na poczatku ma czyste konto i sam pracuje na to jak go postrzegam i kim dla mnie sie staje. Wolalam byc sama niz z byle kim. Czy jestem ładna, brzydka? Kazda dziewczyna powinna myslec ze jest piekna! to daje wiele pewnosci siebie ktora podoba sie kolesiom. Traficie na faceta ktory doceni to jakie jestescie na prawde i was zaakceptuje. Po co udawac kogos innego jak i tak wyjdzie w czasie kim jstesmy. Zycze kazdej znalezienia wspanialego faceta! Nikt nie jest idealny ale mozna trafic na na prawde swietnych kolesi i tego Wam zycze!

Gość kasiiiiiiiula
No właśnie ja tego totalnie nie ogarniam:D na wszystkich forach faceci mówią jak to kochają naturalne laski bez makijażu ,bez farbowanych i prostowanych włosów a jak przychodzi co do czego to łaszą się do lal ,które pokazują co mają, z kg tapet ,warstwą tuszu i kredki, spod której oczu nie widać i prostymi włosami blond lub czarnymi...Dla mnie to trochę śmieszne i głupie

facet to facet;) wzrokowcy, musza patrzec;) Ja osobiscie tez podziwiam kobiece piekno i uwazam ze wiele kobiet, Polek jest na prawde pieknych. kazdy jest inny ale dla wiekszosci kobieta wlasnie powinna pokazywac swoje walory a maskowac niedoskonalosci, wiesz jak sie ubierzesz w seksowna kiecke, ulozysz fajna fryzure, to nawet nie musisz miec ostrego makeupu by zwrocic na siebie uwage;) jest wiele sposobow na zwrocenie uwagi faceta;) malo kobiet ubiera sie kobieco, w sukienki spodnice etc a my patrzymy jak faceci pozeraja je wzrokiem. A dlaczego dla samej siebie nie ubierzemy sie jak na randke i nie pojdziemy np na zakupy, albo popatrzec co jest w CH?? samej czy z kolezanka, zawsze ktos moze sie dolaczyc;) Ja kiedys poznalam kolesia w empiku kiedy czytalam ksiazke;)

Gość SorryAll2
Sory ze po tak dlugim czasie tu odpowiadam ale czasem jest po prostu tak ze niektore kobiety sa za ladne i mezczyzni boja sie zagadac bo stawiaja z gory ze nie maja szans ;D

Gość jakobserwowalam moje
kolezanki ze studiów( było u nas pol na pol) to widzialam, ze najwiecej powodzenia ialy te najsympatyczniejsze,z ciekawy charakterem , "jakieś", niekoniecznie ladne. To samo zreszta dało sie powiedziec o kolegach.