Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 200000

z kim wam sie kojarzy jedynaczka albo jedynak?

Polecane posty

Gość ona 200000

wlasnie bo ja..dzisiaj dowiedzialam sie od nowo poznanej kolezanki ze wydawalo jej sie ze jestem jedynaczka... a tymvczasem mam rodzenstwo i tak sie zastanawiam..co ona miala przez to namysli?;D

Gość the besil
Jedynacy często są kojarzeni z rozpieszczonymi i niezaradnymi ludźmi, ale to tylko stereotyp bo wszystko zależy od rodziców. Mam dwie koleżanki jedynaczki- jedna jest strasznie sprytna, potrafi wszystko załatwić, świetnie sobie radzi w życiu, a druga z kolei wszędzie się zgubi i mama za nią wszystko załatwia- mają po 23 lata.

Gość ona 200000
hehe to troche mnie pocieszyliscie-ta kolezanka ktora tak o mnie powiedziala sama kjest jedynaczka i mam nadzieje ze chodzilo o pozytywne raczej skojarzenie;D a jedynacy-kazdy jest inny takj jak i ludzie z rodzenstwem to sie zgadzam:)

Gość postawowke rozpeczelam
w latach 89. W mojej klasie byla tylko jedna jedynaczka, wypieszczona. Bazowala na tym co rodzice musza jej kupic, a nie ewentualnie beda mogli czy tez chcieli. Lecz nigdy nie zapomne gdy ponizyla jedna z kolezanek w klasie rzucajac oschle tekst w jej kierunku : mam nadzieje, ze jutro umyjesz wlosy. Dzisiaj sama wychowuje dziecko pomimo kurateli rodzicow urwala sie z uwiezi i zaszla w ciaze z facetem, ktory ma ja gleboko. Nie wiem czy to kara za pyche, ale taka jest autentyczna prawda oparta na faktach. Dziewczyna sama wychowuje dziecko pomimo, ze rodzice to ranga wyzej nie liczac incydentu z coreczka ;)