Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaa20

PASKI WYBIELAJĄCE BLENDAMED 3D WHITESTRIPS

Polecane posty

Gość agaa20

mam zamiar zakupić sobie te paski ,ale czy dają one jakies efekty??czy któraś z Was używała ich ??proszę o opinie:))

Gość agaa20
czemu?

moja mama kupiła i tak ją bolało, że nie dała rady zużyć. I ja chciałam je wykończyć, ale stracha mam strasznego. I nie wiem czy się opłaca skoro zostało mi z 7 pasków.

Gość agaa20
ale to chyba zalezy jakie kto ma zęby jak ktoś ma wrazliwe to nie powienien ich uzywac .ja nie mam problemów z zębami a chce miec bielsze.a..i czy palenie papierosów wpływa na efekty wybielania??

ja używałam, nic nie pomogły koloru nie zmieniły i stasznie mnie zęby bolały po nich. zadz na nr tel podany na opakowaniu powiedziałam że mnie tak zeby dziwnie bolą to pani powiedziała że mam wrażliwe zęby i radzi odstawić paski. ale i tak mimo bolu dokonczyłam i nic to nie dało. i to nie jest tak żę jedno opakowanie wystarczy bo to trzeba powtarzać co jakiś czas. pozdrawiam myśle żę troche pomogłam. jak u mnie na 10 to 1

Gość nie nie nie znajoma
po 1 moze i daja efekty jakies tam. ale wg mnie 7 dni to jest stanowczo za krótko zeby wybielic zeby w domu. 2 to to ze są cholernie drogie i jakbyś chciała wydłużyć okres wybielania to jest to nie możliwe, chyba że wydasz kolejne 60 zł. polecam białą perłe, można ją zakupić za 40 zł razem z przesyłką. no i masz 2 tubki które wystarczą ci na 2 kuracje po miesiącu. efekty zależne od stanu zębów, indywidualnych oczekiwań i naturalnego odcienia zębów. Plusy : -cena - na długo starcza - wybiela o 3-4 odcienie minusy : - początkowo trudne stosowanie (ślinotok) - po lkilku dniach dziąsła staja się wrażliwe ale szybko przechodzi ta przypadłość - nadwrażliwość mimo tych minusów gorąco polecam, ja mam białe zeby

Gość Ania_poznan
Używałam te paski ale zęby mnie bardzo po nich bolały , efekt słaby, bardzo krótkotrwały. Wybieliłam swoje zęby dopiero jak zastosowałam metodę Martuni. Teraz częściej mogę się uśmiechać https://metodamartuni.wordpress.com/