Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6W4whEytGoI ps. juz ciachneli topik gdzie wrzucilem foty. ominęly mnie jakies ciekawe przeróbki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obrazali Cie Napisano Luty 2, 2012 bo prawda jest taka ze jestes idiotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 2, 2012 serio? kurna szkoda że mnie nie było...a chociaż jakoś ambitnie i śmiesznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 2, 2012 ps. mnie nie może obrazić nikt z kafe a na pewno nikt anonimowy obcy mi totalnie nick z kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obrazali Cie Napisano Luty 2, 2012 jestes baranem zeby wstawiac fotki swej kobiety z cyckami:O To bylo zalosne i :O Pochwaliles sie a tera WYPIERDLAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 2, 2012 z jakimi cyckami?????:O :D to pewnie juz jakas przerobka byla gosciu...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 2, 2012 ty to sobie walisz pod orędzie komorowskiego więc to o niczym nie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach