Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka111

Brak apetytu, poddenerwowanie, brak humoru,

Polecane posty

Gość zonka111

Witam, mam pewne pytanie, niestety ale moj maz ma pewne dolegliwosci ktore mnie niepokoją mianowicie zdaza sie ze leci mu krew z nosa, ma mały apetyt, zrobił sie chudszy niz zwykle, zupełny brak ochoty na sex, łatwo sie denerwuje, nie zmusze go do pojscia do lekarza bo uwaza ze jest wszystko ok, prosilam zeby poszedl na badanie krwi ale nie chce, i jeszcze zauwazylam ze ostatnio zrobil sie blady i ma wokol oczu takie zaczerwienione jakby byl zmeczony... powiedzcie czy moze mu brakowac jakis witamin jesli tak to to co mam kupic w aptece na poczatek, moze pomoze?

Gość luuuuuuuuuuuudzie
musi zrobić badania, to może być tarczyca

Gość gdzienakacje
po prostu dyma jakąś fajną laskę na boku i dlatego jest zmęczony. ta dziewczyna musi mieć potencjał...

Gość zonka111
wiem ze siostra jego ma podwyzszona tarczyce, tyle wiem na pewno

Gość zonka111
gdzienakacje - wiedzialam ze jakis kretyn sie znajdzie :) uwazasz tak to prosze bardzo mnie to WALI ;) niech dyma

Gość lopae
racja. jeść mu się nie chce, bo laska pewnie nieźle gotuje, seksu mu się nie chce, bo jak sobie przyrucha to w domu już mu się nie chce, denerwuje się, bo się boi, że wpadną itd...

Gość zonka111
a ja ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość luuuuuuuuuuuudzie
znam ten strach facetów przed lekarzem i badaniem... ;-(

Gość zonka111
szkoda ze sa tu tacy barani jak ci wyzej, dzieci nudzace sie w domu... czy ktos normalny jest w stanie mi jeszcze podpowiedziec co moge orpocz namowy na te badania bo nie pojdzie na 100%

Gość zonka111
za dobre sposoby oddam gratis swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość luuuuuuuuuuuudzie
spróbuj bodymax z żenszeniem, ale i tak uważam, że musi zrobić badania

Gość Władysław 1948
zafunduj mu jakiś miły prezent, np. jakąś ekskluzywną prostytutkę. ale nie takiego wycierucha za 150pln/h tylko minimum za 500-600pln/h