Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczofa nagietka

zawaliłam sesję... zwyczajnie dałam d*py!

Polecane posty

Na 4 egz zawaliłam 2. Nie chce mi się żyć.

Gość Ephemera
no to po chuj szłaś na studia?:o jak się nie interesujesz tym co studiujesz to po chuj to robisz?dla samego statusu studenta?:o

Gość mhkly
ja na trzy zawaliłam dwa więc nie jesteś sama. Też mam doła i nie mam nawet sił by wziąć sie za poprawkę. Witaj w klubie maleńka ;)

Serio, mam ochote sie pociąć :( mam goraczke, a w poniedzialek poprawka... nie wiem za co sie lapac, mam mnostwo notatek, czytam i nic nie rozumiem :(

Gość a co to za egz
z fizyki kwantowej?

Gość z gołą du.poą myślisz
warunkami można się jeszcze poratować, u mnie ludki mają nawet po 3 bo nawet poprawki nie zdali i komisu też.

Nieee... Biofizyka i histologia...

Gość mhkly
nie jesteś sama ale nie poddawaj się. Ja mam rzut na taśmę we wtorek, w dodatku ustnie, ehhh.. a nie chcę mi się nawet wziąć książki do reki. W dodatku moje myśli zaprzątają problemy innego kalibru w związku z czym mam wszystkiego serdecznie dość ale grunt to zawsze walczyć do końca ;)

Jak nie chce Ci się żyć to proponuję się pouczyć, myślę że to zdecydowanie pomoże.

Gość Ephemera
no to pizda jesteś żeby takich łatwych rzeczy nie zaliczyć:Ppowinni cie wyjebać z tych studiów natychmiast, idź na jakąś europeistyke,politologię czy inne gówno

Za to zdałam biochemię i genetykę... :(

Gość będzie ciepło
staniesz na trasie i bedziesz obciągała kierowcą szwanca,a wogóle to nie przejmuj sie do wojska cie przyjmią bo potrzebne jest mieso armatnie gdy usa i izrael zaatakuje iran. syn sawickiego też bimbał a ma zaliczone ,i zarabia wiecej jak burmistrz białej podlaskiej.////////////// http://www.ppr.pl/artykul-syn-ministra-rolnictwa-weterynarzem-bez-egzaminu-166912.php

Gość z gołą du.poą myślisz
nie powiedziałabym że biofizyka jest łatwa? Na jakim kierunku studiujesz?

Farmacja.

Gość Takie już studia są. Po nich s
ą dużo poważniejsze problemy. Bierz się do nauki, zarwij parę nocy i będzie dobrze ;)

Gość lady spod lady
No wybacz zeby zaliczyćto trzeba troche sie uczyć,a nie pić piwo i drinki,sex ,orgie i siedzenie na kafeteri ,a nauka yo dla głupich,a teraz śie bedziesz ciąć od razu poderżnij sobie gardo ,bo tusk bedzie zadowolony, nie wyda nna twoje leczenie .

Gość Ephemera
:( nie wiedziałaś gdzie wystepuje nabłonek kubiczny?nie wiedziałaś,że kuwety kwarcowe w spektrofotometrze nie pochłaniają fal świetlnych?nie wiedziałaś jak stosować prawo Lamberta-berra?nie nauczyłaś się o DAPI? nie nauczyłaś się schematu budowy licznika Geigera-mullera?no to dupa jesteś:(:P

Gość Ephemera
a może nie potrafiłaś rozpoznać pod mikroskopem wycinka wątroby?trzustki?:(

Gość dobry wujek student
jak sie nie ogarniesz do pn to sprawdzony sposob : idz do neurologa do studenckiej poradni , powiedz ze 2-3 tyg temu uderzylas sie mocnao w glowe ale guz ci juz zszedl , ale nadal boli cie glowa i masz problemy ze skupieniem , nic nie mow o wymiotach - bo bedzie szpital i podejzenie wstrzasnienia

Gość dobry wujek student
i zwolnienie na jakies 2 tyg bedzie

Gość lady spod lady
darek: Nie interesuje mnie muzyka i film, a raczej to co jest poniżej: 25.01 krajowa rada adwokacka podała jakie prawo obowiązywać bedzie od 26 stycznia w sprawie ACTA. Za pobranie filmu z np: torrenty grozi kara do 3 lat wiezienia za udostepnienie tego pliku czyli tzw seedowanie bo jest to nazwane rozpowszechnianiem do lat 5 jednak sądy będą mogły odstąpić od aresztu jeśli zapłacimy kare za nielegalne pobranie z sieci filmów czy muzyki{PIRACTWO}. Za pobranie 1 pliku muzyki kara 3 złotych za film 8 złotych + koszty sądowe. W sumie nie jest to duża kwota lecz policząc ile filmów i muzyki ściągamy w miesiącu suma mała nie będzie.Jak zwykle rząd jnformuje nas dzien przed wejciem prawa w zycie.Ciekawe kiedy usłyszymy w mediach a raczej szybciej dowiemy sie z internetu o pierwszych przypadkach aresztowań kub karania grzywną. Pozdrawiam /skopiuj ten komentarz i dodaj gdzie się da by każdy mógł się dowiedzieć jaka jest prawda/ UWAGA! Porozumienie ACTA nie tylko wprowadza cenzurę internetu jaka dotychczas była tylko w Chinach i daje rządowi i korporacjom możliwość zatrzymania i uciszenia bez dowodów każdego kto jest dla nich niewygodny. To porozumienie zakazuje wszystkich zamienników markowych produktów. Np. nie będzie zamienników drogich części samochodowych, tonerów do drukarek, ubrań i wielu innych... pomyślcie o ile pieniędzy więcej będzie trzeba przez to wydać, a to dopiero początek. Nie będzie też zamienników drogich leków (płać kupę kasy korporacjom albo umieraj). A najgorsza jest ochrona patentów na organizmy genetycznie modyfikowane (obecnie większość kukurydzy, soi, a także świń jest genetycznie modyfikowana). Wkrótce korporacje doprowadzą do wyginięcia naturalnych upraw (pyłki roślin genetycznie modyfikowanych przenoszą się na uprawy naturalne i mieszają z nimi swoje geny, w ten sposób rolnik, który nawet nie chciał siać GMO ma już takie rośliny na swoim polu i musi płacić korporacjom za licencje). W ten sposób w ciągu kilku lat korporacje przejmą kontrolę nad wszystkimi uprawami, a potem będą mogły dowolnie podnosić ceny nasion (przez ACTA rolnik traci prawo zatrzymania części nasion na następny wysiew). Domyślacie się już co się wtedy stanie...? Zapamiętajcie datę 26 lutego 2012, bo to początek nowej epoki. Witamy w NWO! /skopiuj ten komentarz i dodaj gdzie się da by każdy mógł się dowiedzieć jaka jest prawda/ ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd zwiń zwiń

Gość zly wujek student
wypierdalaj z tym stuffem milady ok ....

Gość borys27
a jakiz to problem zdac poprawki?