Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chzbswirek

Prosze pomóżcie !

Polecane posty

Gość Chzbswirek

Proszę o pomoc , nie chcem tu żadnej spiny tylko prosze o normalne odpowiedzi . Uprawiałem seks z moją dziewczyną 31 stycznia , dodam że miała jajeczkowanie 29. Robiliśmy to bez zabezpieczenia , Przed dojściem oczywiście wyjąłem . Wydaje mi się , że błony jej nie przebiłem tylko lekko naderwałem . Czy jest jakaś szansa , że ona jest w ciąży ?! Proszę o szybką odpowiedź , boimy się :(

Gość Skoro uprawiałeś z nią sex
to z pewnością błony już nie ma.Skąd ta pewność o owulacji 29??Szanse zawsze jakieś są. Ps CHCĘ!!!! a nie chcem-to tak na przyszłość!!

Gość Chzbswirek
No z tego co wiem to nie zawsze się błone za pierwszy razem . Czytałem że dla małżeństwa dopiero po 6 miesiącach się udalo..

"Czytałem że dla małżeństwa dopiero po 6 miesiącach się udalo.." Takich przypadków jest mniej niż ciąż bez wytrysku. 😴

Gość Skoro uprawiałeś z nią sex
Ty się nie baw w ginekologa bo do tego trzeba mieć wiedzę której ty nie posiadasz mój drogi.Jakbyś jej błony nie przebił to nawet byś w nią nie wszedł.I bolało by ją strasznie!!Biorąc się za sex trzeba mieć jakieś pojęcie na ten temat.Także niech twoja panna nawet się nie łudzi że jest dalej dziewicą.

czy wy macie po 12 lat? nie chce cie pouczac skoro dorosles do odbywania stosunkow... Dziewica to ona juz nie jest-gratulacje jesli dokonales tego pierwszy wpisz w google kalendarz dni płodnych wpisz ostatnia date jje miesiaczki oraz jak dlugo trwa jej cykl wyjda ci jakie ma dni plodne jesli jje cykle sa regularne bedzie mniej wiecej wiedzial.Choc i to regula nie jest....

czy wy macie po 12 lat? nie chce cie pouczac skoro dorosles do odbywania stosunkow... Dziewica to ona juz nie jest-gratulacje jesli dokonales tego pierwszy wpisz w google kalendarz dni płodnych wpisz ostatnia date jje miesiaczki oraz jak dlugo trwa jej cykl wyjda ci jakie ma dni plodne jesli jje cykle sa regularne bedzie mniej wiecej wiedzial.Choc i to regula nie jest....

Gość Chzbswirek
Dziewicą czy jest czy nie , nie obchodzi mnie to za bardzo , po prostu martwimy się czy nie jest w ciąży :(

Gość Chzbswirek
Ona obliczała , koleżanka jej obliczała i gdzies na internecie , ale chodzi o to że bez żadnych zabezpieczeń :( . Były to dni nie płodne

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
gratuluję, duże szanse że będzie chłopczyk :/

Gość loulou0009999
A błona jest czy jej nie ma to bez znaczenia bo plemniki przez błonę się przedostają.... Zostaje wam czekać i zrobić test (po 10 - 14 dni)