Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluuunia

dbam o siebie bardzo, bo chciałam wyglądać jak te lalunie, a mimo to nie wygląda

Polecane posty

Gość laluuunia

maluje się (fluid, szminka ew. błyszczyk, cienie, tusz do rzęs, bronzer, itd.) włosy mam farbowane, zęby wybielone, ładne perfumy, modne ciuchy, buty na obcasie, itd. a mimo to nie wyglądam jak te piękne lalunie. dlaczego? nie chodze do solarium, ale to chyba nie przez to, nie?

Gość kkkkoteczka
bo musisz mieć zajebsty makijaż, opaloną skórę, ładne paznikcie, łasnę wyprostowane włosy, długie

Gość ar
moze jestes pusta?

Gość ptasiek nastroszony
piekna Niewiasta nawet w kufAJCE I walonkach bedzie piekna a bazylowi nie pomoze puder roż

Gość laluuunia
skóry nie mam opalonej bo nie chodzę do solarium, ale przecież jest wiele pięknych kobiet, które mają jasną cere, zajebisty makijaż, fajne ubranie, itd. i wyglądają jak lalunie. włosy mam długie nieraz proste, nieraz podkręcane.

Gość ar
a nogi?

Gość kkkkoteczka
ale o co checsz wyglądać jak lualunia?

Gość hjyh
widocznie nie masz tego czegos

Gość laluuunia
po co? bo uważam, że takie kobiety wyglądają pięknie. takie zadbane, rzucające się w oczy. idzie np. przeciętna i lalunia, to wiadomo że rzuci się w oczy bardziej lalunia.

Gość ar
adupe masz zgrabna >

Gość terefere lalala
wiesz ja mysle ze nie chodzi tyle o wygląd co np. o sposob chodzenia. zauwazylam ze te "lalunie" to chodzą po prostu tak jakby mowily: patrz, zobacz jaka jestem wspaniala, pewnym chodem, nawet taikim wulgarnym i to sie bardzo rzuca w oczy, od razu widac ze to idzie taka dziwka... za przeproszeniem. a do tego jeszcze wulgarny ubior i masz lalunie :D

dziwne chcesz ta wyglądać , dążysz do tego ..a z pogardą piszesz o takich dziewczynach "lalunie" :)

Gość laluuunia
z pogardą? lalunia to według mnie nie jest złe określenie. ale mi właśnie chodzi wyłącznie o wygląd, bo właśnie w nim mi coś nie pasuje. mimo że tak bardzo o siebie dbam (makijaż, itd. to, co pisałam na początku), to nie wyglądam jak taka typowa lalunia. nie wiem, moze za mało sztucznie? tylko pytanie dlaczego? może to chodzi o rysy twarzy?

Gość rytukk
daj maila,odezwe się i szczerze ocenie