Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malomalobiustu

Maly , duzy problem!

Polecane posty

Gość malomalobiustu

a mianowicie mam maly biust niewielkie A czy taki biust moze sie podoba czy moge byc mimo wszystko seksowna? czy brak wielkich piersi kojarzy sie z dziecmi i chlopcami bo tak czasami sie czuje co sadzicie?

Małe jest piękne :) I nic Ci nie obwiśnie na starość. I pamiętaj, że po coś wymyślili push up

Gość malomalobiustu
tak tylko pusch up sprawdza sie na zewnatrz w pracy itd ale sa intymne chwile o to chodzi glownie, a co z nienoszeniem stanika czy brakduzego biustu oznacza ze stanik niepotrzebny?

Gość justa5556
też mam małe, ale ciągle od chłopaka słysze, że są piękne i idealne :D więc się tym nie przejmuję i Tobie radze to samo :D

Gość bibibaba
tak do dyskujsji bo czekam na moja odp.: ja mialam zawsze A albo male B, od kiedy mam faceta z ktorym chce byc juz do konca zycia!!! - mam juz C WIDAC calowanie i pieszczenie pomaga, ale trzeba wytrwalosci :)

Jeśli znajdziesz odpowiedniego faceta, to będzie Cię kochał taką jaka jesteś i biust nie będzie miał nic do tego. Co do nienoszenie stanika, to trochę mało estetycznie wyglądają sterczące sutki.

Gość malomalobiustu
fakt nie wiem czy to tylko moj ymysl ale tez zauwazylam ze urosly odkad sa piesczone dosyc czesto

Pamiętaj, że piersi to głównie tkanka tłuszczowa, więc czasami parę kilo więcej daje jakiś efekt.

JA też mam małe i moj chlopak je uwielbia za to za sa takie jędrne i nie bede obwisłe:) ja też je lubie ale chciala bym czasami ubrać jakas fajna sukienke bez pleców albo bluzke taka ale nie mam odwagi

Gość malomalobiustu
oczywiscie moj mezczyzna akceptuje mowi ze je uwielbia ale chyba wiecie ze u kobiet to siedzi w glowie i ciezko pozbyc sie kompleksu tym bardziej tak niezaleznego od nas

Obrzydliwe, niektóre cycki wyglądają jak wymiona. Autorko, ciesz się z małych

Gość heaaaaahaaa
Obrzydliwa to ty jesteś. Takie właśnie biusty ma większość kobiet, sterczące i okrągłe to głównie te co na imię mają jpg a nazwisko photoshop.

Gość maraioola
też mam mały biust (noszę 65D, 70C) i czuję się z nim piekielnie seksownie seksowność to osobowość a nie to co w staniku ;)

Gość maraioola
Eee to ty masz większe ode mnie chyba... to skąd ci się wzięło a? ile masz w biuście i pod?

Gość niektóe są straszne
:O

Gość heeeehhhhe
Jak te biusty są "straszne" to sobie wejdźcie na strone "shape of a mother", będzie więcej "straszności".

Gość malomalobiustu
78 mam pod bisstem/86biust bez satnika to mega male prawda?

Gość niektóe są straszne
boję się::O

Gość malomalobiustu
czy ktoras z was zna sie na tych rozmiarach zeby moc okreslic jaki jest ten moj 78\86

Gość maraioola
70b, 70c wychodzi z tych wymiarów, byłaś kiedyś u brafitterki? ja mam 72/84, ale optycznie biust mniejszy niż ten na 4 zdjęciu co pokazałaś

Gość heeeehhhhe
Takie biusty odbiegające od tego, co nam playboy wmawia. Wejdź sobie na stronę, z której są te zdjęcia i zobacz.

Gość malomalobiustu
no wlasnie moj wyglada jak ten na 4 wydaje mi sie bardzo maly nie bylam nigdy zawsze nosilam 75A i tak byl dla mnie za duzy wiec chyba musze sie wybrac

Z takich obwisłych worków przecież nie zrobią takiego sexy rowka między piersiami, a w lato tylko takie widać

Gość malomalobiustu
mam pytanie ale kupujesz push upy czy takie miekkie bez gabki? ja chcialabym nosic takie ale nie wiem czy moge z takim malym biustem?

Gość maraioola
LittleMee, te "rowki" to są wynikiem za małego stanika, i pewnie z każdego większego biustu dadzą się zrobić , weź dwa sflaczałe balony i ściśnij ;) jak ktoś ma dobry stanik to nie ma kreski tylko "dolinkę, piersi są rozdzielone :)

Gość maraioola
kupuję miękkie albo leciutko usztywniane (taka milimetrowa gąbeczka), polecam Ewę Michalak i Onylher (zwłaszcza ten drugi sklep, właścicielka fantastycznie doradza online)