Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghhhghjg

jestem skonczona idiotka ;/

Polecane posty

Gość fghhhghjg

w weekend mam 2 egzaminy, od srody mam wolne, a ja nic nie zrobilam, nie zaczelam sie uczyc ;/ w ogole nie potrafie sie skupic, siasc i sie uczyc, nie do konca to lenistwo, bo w ogole nie moge sie skupic, stresuje mnie sam fakt nauki, myslami ciagle jestem gdzie indziej, czytam i nic z tego nie wiem

Gość the besil
nie Ty jedna ;) Kafe też nie pomaga :D

Gość aliengirl5555
tez tak mam, tylko że z maturą...za 3 miesiące, a ja nawet do ksi.ążek nie zajrzałam...

Gość the besil
do matury to zasiadłam równo tydzień przed :D a co najlepsze, miałam naprawde wysokie wyniki :D

Gość the besil
nie wiem czy Wy też tak macie ale ja zauważyłam, że najwięcej siedzę na Kafe właśnie w okresie sesji :D Jak sesja się skończy to jakoś Kafe nie jest dla mnie już tak bardzo pociągające :D

Gość nie posraj się
Nie każdy musi mieć mgr, na kasach w Lidlu też mają ciągle rotację 🖐️

Gość krzywaraca
bozzeee matura;/ 4lata szkoly a ja dalej jak na wakacjach, mam ten sam problem- nie moge skupic sie na nauce:(

Gość malajamalutka
ja tak mialam co semsestr. W tym roku na czas sesji zawiesilam konto na fb, skasowalam tabele stron startowych w operze, zedby mnie szybkie 'odskocznie' nie kusily. Poki co na 7 egzaminow mam 6 zdanych, z ostatniego wynikow jeszcze nie mialam. Dodam, ze sie zawzielam- nie sciagam w tym roku nalogowo seriali, ogladam tylko jeden i to na bierzaco i niedzielni wieczor w polsacie. I mam dzieki temu duzo wiecej czasu na nauke, bo mimo, ze wejscie na fb zajmowalo mi sekunde, to jakos robilam to co chwile i nie moglam sie na niczym skupic. Sama po sobie zauwazylam, ze jak sie chce to mozna. Wystarczy ze zablokujecie sobie dostep do ulubionch stron- moze i nie bedzie milo ale czasami trzeba byc surowszym dla samego siebie, zeby pozniej miec wolne ;)

Gość fghhhghjg
ale ja mam czas na nauke, a go marnuje i to nie koniecznie przy komputerze ;/ nie potrafie siasc i uczyc sie przez kilkanascie minut ciagle ;/

Gość haaaaaaaaaaaaaahahahhhhhh
nie posraj się Nie każdy musi mieć mgr, na kasach w Lidlu też mają ciągle rotację 10/100000000000 :D:D:D:D::D:D:D:DD:D:

Gość fghhhghjg
;/

Gość fghhhghjg
u mnie właśnie chyba nie do końca lenistwo....inne problemy bardziej, przez które nie mogę się skupić ;/

Gość fghhhghjg
:(

Gość maturzystka.
hahahahahah pozdrawiam wszystkich studentow, ktorzy teraz maja sesje oraz wszystkich tegorocznych maturzystow :DDD

Gość anonimowanimka
ja zamiast pisac prace maturalna mysle co by tu sobie porobic,gdzie jutro wyjsc,co ze soba zrobic, co sobie poczytac, czego posluchac,co oglądnać,jak zajac dzien aby tylko nie zasiąść do pisania pracy o drugiej wojnie swiatowej. Temat mam ciekawy ale wez i wez jak jutro jest piatek

Gość anonimowanimka
ja zamiast pisac prace maturalna mysle co by tu sobie porobic,gdzie jutro wyjsc,co ze soba zrobic, co sobie poczytac, czego posluchac,co oglądnać,jak zajac dzien aby tylko nie zasiąść do pisania pracy o drugiej wojnie swiatowej. Temat mam ciekawy ale wez i wez jak jutro jest piatek

Gość vfwr z
pfff, ja mam jutro egzamin

Gość anonimowanimka
ja dzis oblalam prawko. 6 raz. wiec milczcie :)

Gość fghhhghjg
prawko oblewałam kilka, ale nie teorię...a tutaj wiedzy brak, czasu nie ma :(

Gość fghhhghjg
praca maturalna??? boze dziecko ja to w dzien napisalam, teraz mam egzamin z calej filozofii od starozytnosci do czasow nowozytnych, a nic nie ruszylam ;/

Gość Kya
Ojjjjjj tam, też oblałam :D Ale żyje się dalej nie;)

Gość anonimowanimka
no to raz raz z kafeterii i do nauki nos. Ja siedze wlasnie dlatego,ze mam swiadomosc,ze napisanie maturalnej dlugo mi nie zajmie

Gość anonimowanimka
hahaha Kya narazie niestety nie potwierdze Ci,bo to świeża sprawa i narazie mam poczucie skonczonia swiata przez debet,ktory bede musiala powiekszyc na rzecz kontynuacji prawka. Grrrrrrrrr ale masz racje,trzeba myslec pozytywnie

Gość fghhhghjg
masakra!