Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durnababa

Odbija mi po porodzie.

Polecane posty

Gość durnababa

Mój syn ma 14 miesięcy a mi po prostu odbija. Męża czasami mam ochote udusić szczególnie p2-3 dni przed miesiączką, wtedy chodzę jak nakręcona i szukać dziury w całym. Wmawiania sobie ze mąż mnie nie kocha, chociaż często mi to powtarza i okazuje, mam dni że ryczę jak bóbr,po ciąży zostało mi parę kg i jest mi z nimi bardzo źle ale nie mogę się kopnąć w litery i zmotywować do działania, nic mi się nie chce robić, najlepiej bym spała i nic nie robiła. Syn jest kochanym dzieckiem,kocham go nad życie,ale czasem uciekłabym z domu i nie wróciła. Mąż nalega na psychologa ale ja mam opory,

Gość laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej,mam podobnie. nie moge sie pozbyc rozstepow-czuje sie nie atrakcyjna,jestm szczupla nawet bardzo,ale te rozstepy:(:(:(:( jestem 4 mies po porodzie i seks nie sprawia mi w ogole przyjemnosci,boli mnie. jestem zlamana

Gość Mama Nasturcja
14 miesięcy i odbija Ci po porodzie? Myslalam ze urodzilas nie wiem, tydzien temu :-)))

Gość Ja mam to samo:):):)
Na owulację i miesiączkę jestem nie znośna.Dre się na każdego,nikt się do mnie odezwać nie może bo zaraz skaczę jak ze wścieklizną,Beczę bez powodu,wmawiam sobie że mąż mnie nie kocha i pewnie szuka innej...I tak bym mogła wymieniać i wymieniać:)Co do kg to też mam schizę jakich mało.Potem mi nagle przechodzi po miesiączce.

Gość durnababa
Napisałam ze po porodzie bo przed urodzeniem syna było całkiem inaczej, lubiłam sex a teraz mógłby nie istnieć.

Gość Kiniaaa12
To jest normalne przed miesiączka każda kobieta jest zła z czasem to Ci przejdzie poprostu źle się czujesz po porodzie mało atrakcyjna

jakbym czytala o sobie:) kiedys tez bylam inna Teraz w jednej chwili jest wszystko dobrze a w nastepnej mi odwali i mam zal do calego swiata Pewnie taki nasz urok:)