Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić?09

Nie mogę sciagać filmików real playerem

Polecane posty

Gość co zrobić?09

Witam.Tak jak w tytule - do niedawna gdy tylko zaczął się buforować jakiś filmik na you tube, nad nim pojawiała się ikonka i można było dany filmik sciągnąć za pomocą real playera, teraz już ta ikonka nie pojawia się, nie można nic sciągnąć. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu spowrotem programu też nic. Czy ktoś może powiedzieć co zrobić żeby znowumożna było sciagać filmiki? Może coś w ustawieniach komputera albo przeglądarki......?

Gość nerw
mam ten sam problem i wkurwia mnie to na ostro

Gość fjdbsldkjbf
Możesz ściągać przez stronę (na początku 3 w) anjo.to Tylko że musisz się obyć trochę w niemieckim :) Tak o, jak chcesz od razu plik do mp3, to po prostu wklejasz link z YT, klikasz Absenden i czekasz aż ci przekonwertuje. Potem pojawi ci się taki jakby link u góry, klikasz w niego i pobierasz na dysk. Jak chcesz jakiś inny format, to pod okienkiem do linku jest napis Weitere Formate klikasz w to, wybierasz format, wklejasz link, klikasz Absenden i czekasz aż pojawi się link skonwertowanego filmiku, klikasz w ten link i zapisujesz na dysku. Bardzo proste w obsłudze.