Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wariatka106

WÓZKI... JAKI WYBRAĆ??

Polecane posty

Witam mam takie pytanie do mam które już użytkuja wózeczki. Chciałabym poznać opinie dotyczace waszych wozków. (bardzo prosze o podanie firmy i modelu zebym sie zorientowac mogła) Napewno chciałabym by raczka była regulowana gdyż ja mam 1.6m a maż prawie 2m także musimy sobie to regulować Chciałabym również zeby był wygodny dla dziecka Pojemny Łatwo sie prowadził Zreszta napiszcie jakie macie jakie sa wady jakie zalety a ja juz bede sobie szukac ich w sklepie zeby moc zobaczyc na żywo :) Z góry serdecznie dziekuje mam nadzieje ze pomoże mi to jakoś bo wybór duży ale poki co patrzyłam wizualnie i ten bbrzydki, ten mało pojemny, ten jakis dziwny... i tak od słowa do słoda z meżem wyszło że zaden nam sie nie podoba, jakies tam były ale to takie ostateczności a kupic trzeba juz bo maleństwo za ponad miesiac juz bedzie :)

mutsy 4rider ma jedyny ale dość poważny minus mała gondola a tak to całkiem ok

Mutsy 4 rider wadą jedyną jaką zauważyłąm to regulacja siedziska spacerówki tzn oparcia , ale nie utrudnia bardzo ;) Wiadomo duze gabaryty ale albo chcesz porzadnego wozka albo malej laseczki z gondolą .

aaaaaa i jeszcze przedni rozstaw kół - nie wjeżdzam po wjazdach dla wówków bo za wąskie :/ mój syn kończy 2 msc i powoli sie nie mieści w gondoli (co prawda jest duzy) Gondola ma bodajze 74 cm :/

Katie84 i MamaMałpki dziekuje ze wasze opinie mam nadzieje ze bedzie wiecej odpowiedzi od tak powanych osob jak wy.

katie , ja mojego urodzilam w styczniu i wozilam do maja czy czerwca a mial 59 cm i 4100 . Teraz zadne wózki nie pasuja na te perelowskie podjazdy nie pasują . Chyba ze typu roan marita . Zawsze idzie zjechac po schodach czy wciagnac

+ zimowy kombinezon i koc to już problem a chody czasem są wysokie. Ale nie narzekam nie zamieniłabym go :) jest w miare lekki no i skretne przednie pompowane koła- wart ceny

No mój 3600 i 54 cm ale nie chodzi o licytacje tylko o fakt że gondola mała i najlepsza dla dzieci urodzonych w lecie

Tak jest super , naprawde moj ma rok i nie chce go zmieniac nigdy ;) mam ten dodatkowy kosz i jest idealnie ;) a nie to co te male koszyczki ;) w lesie sprawuje sie idealnie . Ja po roznych schodach wjezdzalam zjezdzalam i dziecko cale i wozek bez luzów jakoosc warta ceny

w sumie moze masz racje ogladalam zdjecia teraz i fakt ciasna gondola. Ale mimo to polecam . te wozki chyba ogolnie maja male gondole np x lander czy inne

hehe ja mam i gondole i spacerówke team carribean :D skąd jestes mamomałpki :D

śląskie ;D chorzów Team carribean najlepszy kolor !!!! jak ja kupowalam nie bylo tego koloru ejszcze;(

ja polecam jedo vedi, dzisiaj go dostalismy i jest rewelacyjny, ogromna gondola, przekladana raczka itd itd, same plusy :))

Kraków wita :P No zakochałam sie :) kupiłam w Sosnowcu bo w Kraku tylko spacerówka była a chcialam mieć i gondole. Pelno było tych takich szarych-ładne ale nie dla dziecka

;D moj chlop z krakowa jest ;) No ja z neta kupowalam wszsytko ;) i do domku bezposrednio ;) Tak ten kolor jest idealny ;)

No to musisz miec wspanialego chlopa ;) dobra zmykam póki żarłok śpi czas sie wyrelaksować w wannie :) pozdrawiam Chorzów ;)

Pozdrawiam kraków;) Zazdroszcze wanny ;) Zeby wozek sie sprawowal tak jak mi albo i lepiej ale nie wiem czy sie da;p

Dzięki :0 poki co nie narzekam tylko że mało na psacery chodzimy bo brrrrrrrr zimno :) no wanna spoko sprawa ale prysznic bym też chciała bo rak czasu na kąpiele :) PAPAPA