Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftsjreuj

czy to zdrada?:/:(

Polecane posty

Gość ftsjreuj

Moj maz od ok 2 tyg pisze z pewna dzieqczyna poznana na podczas tzw dodatkowej fuchy. On nie widzi q tym nic zleii. Pisza o wszystkim..no moze nie o sekskie ale in np wie ile ona jest ze swoim chlopakiem..czy jest sZczesliwa itp. Czuje sie poirytowana ta sytuacja..wrecz oszukiwana. Tlumaczylam mu ze jego zachowanie jest nie w porzadku..ze slubowal wiernosc i uczciowosc malzenska..niestety ani po dobraci ani grozbami niego nie moge u niego wskurac.. Pow mi co robic..bo dla mnie jego zachowanie jest nie na miejscu. Zaznaczam ze sam mi nie pow o tej znajomisci..odkrylam to przez przypadek..gdyby nie to..pewnie nadal bylabym nuczego nieswiadoma... Co o tym myslicie? Poradzciie cos...:(

Gość anaQ
niech wybiera albo ty albo ona

Gość anaQ
bo wiesz- pisanie, bajerka....a pozniej szybki seks i te sprawy.....a pisze mu ze jest nieszczesliwa w swoim zwiazku???bo jesli tak to cos sie pewnie swieci....

Gość benc benc
Powiem Ci szczerze, że ja z natury jestem nieufna wobec NOWYCH znajomości z kobietami facetów. Dlatego mojemu facetowi powiedziała, stare kumpele ok, moje kumpele ok, ale nowe poznane dziewczyny i zacieśnianie z nimi znajomości - to już zbyt podejrzane. Często na początku jest to zwykła znajomość, ale jeśli tylko piszą ze sobą, to łatwo zacząć rzeczywiście mówić o wszystkim, bo kiedy nie siedzi się twarzą w twarz, mówi się o wiele więcej niżby sie normalnie powiedziało. W końcu na 100% zaczną rozmawiać bardziej intymnie. Ona będzie rozżalona, opowie mu o tym, on powie, że przyjedzie i pocieszy i zaraz wskoczą do wyrka, bo facetów rozczula płacząca kobieta do tego stopnia że im zaraz staje. Nie wiem dlaczego. także powiedziałabym rzeczywiście albo ona albo ja, albo przestań sie odzywać i bądz konsekwentna

Gość ftsjreuj
Nieatety grozby nic nie daja..od razu wielka awantura..on swoj tel caly czas nosi przy sobie. Doslownie caly czas. Myslalam zeby wzuac jakos numer do niej i sama napsac jej co mysle..no ale nie mam jak..:/;(

Gość ftsjreuj
Jak sie zachowywac w tej sytuacji..?:/

Gość żona spod ogona
odpuść i jak emocje miną, to pogadaj. Mój mąż wieczorami pisze na ... kafe z różnymi osobami, mówi mi o tym, czasami nawet czyta. Forma odreagowania stresu, być może. Ja się śmieję z tego, bo to śmieszne jest przecież :) Trzymaj się! Będzie dobrze :)

Gość ftsjreuj
Kafe a dZiewczyna konkretna to zupelnie co innego.. Po cholere on wogole bral numer do dziewczyny ktora widzial pierwezy raz na oczy..?!?;/;/:(

Gość anaQ
kapie sie tez z telefonem??? jak ci bardzo zalezy zeby dorwac jego tel to napewno ci sie uda, przez jakis czas nie mow o tym tak jakbys zapomniala to sprawi ze jego czujnosc zmaleje i odlozy w koncu bezmyslnie gdzies komorke

Gość żona spod ogona
trochę godności, błagam. Nie sprawdzaj go tylko porozmawiaj.

Gość anaQ
no chyba pisze dziewczyna jak byk ze sie nie da z nim porozmawiac na ten temat wiec juz skoncz te wywody psychologiczne

Gość żona spod ogona
anaQ - to niech wynajmie Rutkowskiego i zrobi piekło ze swojego życia. Ciao

Gość ftsjreuj
Tak kapie sie tez z tel.:/ prawdopodobnie na moim miejscu kazda z was dostawalaby szalu..:(

Gość anaQ
powiem ci szczeze ze ja jak moj z jakas gada albo oglada profile ze zdjeciami to nie wzracam na to uwagi a on sie wkurrwia ze ja nie jestem o niego zazdrosna;D zżera mnie w srodku ale nie daje po sobie poznac i nie mam takich problemow ze z kims pisze czy cos, im bardziej dajesz mu do zrozumienia ze jestes o niego zazdrosna tym bardziej on bedzie to robil. Ale jak nie mozesz wytrzymac to zrob to tak zeby on po tobie niczego nie poznal- ze niby o tym zapomnialas i ogolnie masz to w duupie

Gość ftsjreuj
Latwo pow..trudniej wykonac;(

Gość popullia
ja bym mmu to powiedziała wprost. Denerwuje mnie to twoje gadanie, jesli to by nie zadziałało na powaznie zajelabym sie tylko sobą. Wyjscia ze znajomymi, kluby fitness czy inne atrakcje. A on niech iedzi s w chacie i mysli co porabiasz :P

Gość anaQ
nie jest tak trudno:) ja to opanowalam...i dobrze mi z tym:) moja dusza jest spokojna, a facet nie flirtuje z innymi. Ogolnie wywal na niego, faceci zawsze bardziej zaczynaja sie starac jak mamy ich w dupie a im bardziej sie im narzucamy i robimy awantury tym bardziej problem sie nasila.

Gość ixyyyyyyyyyyy
zaniepokoily cie same rozmowy czy ich tresc?