Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baretaayba

jaka dieta na wyszczuplenie samej talii?

Polecane posty

Gość baretaayba

wszędzie jestem szczupła, a niestety w talii mam dużo . jaka dieta byłaby dobra na talię i skuteczna

Gość baretaayba
nikt nie pomoże? bo juz chcę od teraz zacząć a nie wiem jakiej diety się chwycić , czy mm bylaby dobra? czy sb ?

Gość *liliann
Ćwiczenia. Nie da się wyszczuplić konkretnego miejsca, ew musisz schudnąć ogólnie. Ale jeśli masz tendencję do tycia w okolicy brzusznej to może nie być łatwo. Ważne, żeby nie zniechęcać się.

Gość baretaayba
własnie najgorsze to to ze sie chudnie wszedzie , jakie cwizcenai? brzuszków nie dam rady , mam problem z kregosłupem

Gość baretaayba
słyszałąm kiedys ze jest jakas dieta ( tylko nie pamietam jaka , chyba sb ?) na ktorej chudnie sie na poczatku z brzucha a potem zaczyna spadac reszta wagi i z brzucha te zdalej spada

Gość baretaayba
chyba zaczne mm jednak":)

Gość baretaayba
mam 162 cm i waga 52 kg - czy jestem az taka chuda jak mi to inni mówią

Gość fffffffffff27
south beach

Nie ma diety, na której się chudnie z określonej partii ciała. N i e. Ma. Przemiana materii odbywa się w całym ciele jednocześnie. Nawet jeżeli ruszasz jedną ręką, to chudnie całe ciało. Wystający brzuch to nie tylko sprawa tłuszczu ale przede wszystkim słabe miesnie,ktore nie utrzymują wnętrzności. Są jak balon - za każdym razem jak coś do niego wrzucasz, to się rozciąga. Jeżeli nie możesz obciążać kręgosłupa może spróbuj ćwiczyć na basenie. Poszukaj na YT ćwiczeń, które nie będą obciasac nadmiernie kręgosłupa. Mięśnie skośne, odpowiedzialne za wciecie w talii możesz pewnie ćwiczyć - wystarcza skretosklony albo skręt tlowia w pozycji siedzącej z drazkiem. Od samej diety przede wszystkim na początku stracisz centymetry w biuście, przez co brzuch będzie się wydawał jeszcze większy :P

Gość baretaayba
4 lata temu po urodzeniu dziecka został mi brzusio . i nie moge się z nim uporac

Gość baretaayba
DZIĘKUJĘ, NA PEWNO SPRÓBUJĘ moze się uda