Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdegfdfsfd

Wszyscy atakuja matka dziecka jak morderczynię!

Polecane posty

Gość ffdegfdfsfd

Przeciez ona go nie zabiłą! Nie chciala tego, wypadki sie zdarzają! poprostu zdarzają! moja babcia opowiadala ze keidys to bylo bardzo czeste! teraz dzieje sie to rzadziej ale jest! ona go nie zabila! a gdyby wam w domu dziecko upadlo czy cokolwiek inne by sie tsalo i zmarlo a potem wszyscy nazywaliby was mordercami...? to co zrobila bedac w szoku juz nie podlega dyskusji

Gość frtgag
to mogla od razu zadzwonic na pogotowie a nie tydzien plakac i wymyslac historie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Rudylis
czemu nie wezwala pogotowia? dzieci sie ratuja za wszelka cene

Gość nie wierze normalnie ne wierze
nie dlatego, że był wypadek, a dlatego, że wywiozła dziecko do lasu. A może żyło? A może znów kłamie?

Gość Rudylis
zobaczymy pod koniec dnia albo za kilka dni niech spawia sie wyjasni do konca

Gość mikikun
bo w szoku była

Gość rfewf
ta sprawa jest zmyślona dlategow szystko wyjasnia sie w kilka dni! co kilka dni cos! poza tym jest otwarta dla mediow! o tym zematka sie przyznala ze powinno byc mowy publicznie ale ta spraw ajest dla publiki wiec mowia przeciez take sprawy ciagnal sie miesiacmi latami a nie tydzien nie wierze w to wszystko!! bzdura bzdura bzdura! dziecko zyje a to w ogole nie sa jego rodzice

w szoku, jasne! Nie macie dzieci, więc wierzycie w wersję z szokiem. Czy gdyby waszej matce, ojcu, bratu, ukochanemu chłopakowi, dziewczynie - coś się stało - poszlibyście z ciałem do lasu?

Wszyscy jesteście mądrzy. Łątwo kogoś osądzać. Każdy człowiek jest inny ima inną psychikę.Dopóki nie znajdziesz się w danej sytuacji,na sto procent nie wiesz jak się zachowasz.

gdyby wasz pies upadł to poszlibyście go zakopać sami do lasu, czy wołalibyście rodzinę na pomoc? Jechali do weterynarza???? No właśnie... z dzieckiem tym bardziej :O

Gość fdfgsdg
slatego uwazam ze to jest sfingowane!! nie wierzcie w ta sprawe chca wam zamydlic oczy! lepiej patrzcie co robi rzad w tym czasie! nie widac go nie slychac!!!!!!!

rząd podpisuje ACTA i wprowadza politykę fiskalną ni do przejście dla polskiej gospodarki.

Gość Mnie boli jak to czyytam
ja rozumiem,ze mogla byc w szoku,ale az tak? myslala,ze to nie wyjdzie na jaw? jakbym ja byla w szoku to chyba probowalabym sie zabic albo klamala przed pogotowiem ze samo spadlo czy cos....

niech płącą za akcję poszukiwawczą, to bardzo duże pieniądze są.

Gość szz
nawet Adam Mickiewiecz upadł swojej matce i ledwo udalo sie go odratowac

Gość 123456764
A mnie sie wydaje ze skatowala dziecko i wywiozla!!!

Gość hellenka z okkienka
wszyscy mowia o matca? a ojciec? przeciez mieszkamli razem i pomagal jej zniesc wozek z martwym dzieckiem. dlaczego nikt nie mowi o winnym ojcu? dziecko pewnie zostalo zakatowane i wywiezione daleko daleko zeby nikt nie zrobil sekcji,

Gość hellenka z okkienka
i mysle ze wozek od samego poczatku byl pusty a zwloki zostaly juz wczesniej wywiezione hen daleko

Gość hellenka z okkienka
taka szopka nie zostala wymyslona w afekcie musiemi nad nia dumac od paru dni moze z tydzien im to zajelo. ich wersje wydarzen na poczatku sie pokrywaly i byly spojnie wyuczone. oboje sa umoczeni