Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba spokojnie poczekać

zobaczcie jescze raz ten dokument na UWAGA TVN o Magdzie

Polecane posty

http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html Ja broniłam tej matki Magdy i gdybym miała cofnąć czas dalej bym to robiłą bo nie wolno nikogo oskarżać bez dowodów, nie my od tego jesteśmy. Teraz też poczekajcie spokojnie az wszystko sie wyjaśni. Zobaczcie jeszcze raz dokument UWAGA tvn z rodzicami Magdy. Teraz bedzie Wam się wydawalo, że ojciec zastanawia się sam nad tą wersją wydarzeń, nad tym co mowi jego żona i dlatego pada stwierdzenie: "tak żona zeznała" itp. Nie dajmy sie juz wzajemnie manipulowac, nakręcac, poczekajmy spokojnie aż sprawe doprowadzą do końca ludzie bardziej kompetentni. Najbardziej szkoda mi dziadków, bo oni na 100% nie wiedzieli i cierpią, a np. juz na profilu matki (bardzo fajna, widać miła kobieta), przy zdjęciu z synem widziałam wypowiedź: z synem współmordecą. No kurwa mać ludzie, ogarnijcie się! Nakręcacie się nawzajem

Gość anaQ
EJ!!!!!!!!!Ty sie zastanow dobrze nad tym!!! MATKA NIE POMOGLA DZICKU KTORE MOZE MOZNA BYLOJESZCZE URATOWAC TYLKO WYWIZLA JE I WYRZUCILA NA MROZ!!!!!!!!!!!!! I JA SIE PYTAM CZY TO NORMALNE???????ZE JA TAK BRONISZ?????????po za tym nikt jej o nic nie oskarza przeciez sama sie przyznala!!!

Gość lalika
nikt sie nie nakręca, poprostu matka przyznała się, ale jaka jest wersja wydarzeń nie wie nikt, bo po tym wszystkim ja jej nie wierzę , ani w jej rozpacz, nikt w szoku nie wymysla takich wersji i nie kładzie się na ulicy , żeby uwiarygodnić to co zrobiła.

Gość anaQ
EJ!!!!!!!!!Ty sie zastanow dobrze nad tym!!! MATKA NIE POMOGLA DZICKU KTORE MOZE MOZNA BYLOJESZCZE URATOWAC TYLKO WYWIZLA JE I WYRZUCILA NA MROZ!!!!!!!!!!!!! I JA SIE PYTAM CZY TO NORMALNE???????ZE JA TAK BRONISZ?????????po za tym nikt jej o nic nie oskarza przeciez sama sie przyznala!!!

ja tego nie będę tłumaczyć. Sama nie byłabym w stanie potraktować podobnie nawet chomika, ale kurwa mać, jak już ktoś mówił: jeżeli ktoś jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Zrobiła to, przyznała się, poniesie karę. Ja gdzieś słyszałam, że ono jej spadło ale myslala, ze nic sie nie stało, połozyla je spać i dopiero jak chciała je obudzić zobaczyła, że coś jest nie tak. Jeżeli kobieta jest na tyle głupią i słabą psychicznie istotą, że może wpaść w depresję po narodzinach dziecka, to skąd wiecie, jak może się zachować kiedy probuje obudzic dziecko i uswiadamia sobie, ze ono nie zyje z jej winy. Ja tego nie wiem, nie jestem psychologiem, a Wy? Gdyby to była 15-latka to powiedzielibyscie: to dziecko, jak dziecko miało zareagować. A moze ona ma psychike dziecka jeszcze? Widac, ze jest bardzo niedojrzała. Po prostu wstrzymajcie sie z mordowaniem jej widłami. Poniesie kare, spokojnie, ale ziejac nienawiscia nakrecacie debili, ktorzy przelewaja ja na niewinnych dziadków chociazby

Gość lalika
do ..trzeba spokojnie czekać czekam na oficjalna wersję, szkoda mi dziadków,ale ludzi nie zmusisz do milczenia, wszyscy widzieli jak matka przez tydzień grała swoja rolę, więc jak tu można mówić o szoku, jak pisałam wyzej , nikt w szoku nie wymysla wersji z porwaniem, nie wyrzuca dziecka pod drzewo i nie kładzie się na ulicy, chyba , że jest inna wersja

Gość warp
Nikt z nas nie wie jakby się zachował w takiej sytuacji. Widocznie nie potrafiła sobie poradzić z tym co się stało i zrobiła jak zrobiła. Nie chce jej usprawiedliwiać ale szczerze jej współczuje. Ludzie są już tak są skonstruowani, że nie wszystko robią tak jak powinno się robić i czasami robią wszstko wbrew zdrowemu rozsądkowi. Jedno wiem na pewno w Polsce bardzo łatwo o publiczny licz i gdybyście nie ponieśli kary to byście ją ukamieniowali z uśmiechem na ustach. Takie mam wrażenie.