Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredniak.

Sukienka.

Polecane posty

Mam imprezę za 2 tygodnie i poszukuje sukienki. Nie musi to być elegancka, może być "zwyczajna" skromna. Ale nie mam pomysłu! Może macie jakieś swoje typy?

dzięki. no właśnie aż za dużo tych sukienek. oczopląsu można dostać ;) i im więcej oglądam, tym bardziej żadna mi się nie podoba ;)

Jeżeli masz zgrabną figurę proponuję coś Asos - znajdziesz na allegro. Wyglądają ładnie i atrakcyjnie, nie wiem tylko jak z jakością (to angielska firma, więc raczej ok).

sukienki asos piękne. troche sie boje zaryzykowac i kupic przez allegro, bo mam malo czasu na wymiane. :O chyba musze ruszyc tylek i przejść się na zakupy.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Masz racje autorko...rusz tylek i idz do sklepu!Przymierzysz i bedziesz pewna sukienki....ja bym obawiala sie zakupu odziezy przez internet!!!

ja lubie robic zakupy przez internet, nigdy mi sie nie trafilo, ze cos bylo nie tak. ale w tym wypadku nie mam czasu w razie czego na wymiane. pojde na sklepy, tylko w moim miasteczku jest ich 3 na krzyz ;)

autorko - skoro maz AZ 3 sklepy w swojej miejscowosci to moze kup na allegro,jakims sklepie internetowym....pisala,ze nie boisz sie w necie kupowac wiec na co czekasz??:) nifcsdfs - piekna sukienka!!!!!

Swoją drogą co to za impreza? Bo od jej charakteru zależy wybor stroju. Jeżeli to ma być choć trochę eleganckie wyjście to ta z kwiatkiem.

Gość bfgbraaa
a nie możesz pójśc na ''koncówki kolekcji'' ? tam zawsze znajdzie się coś ciekawego i w korzystnej cenie :)

zostaliśmy zaproszeni z mężem na "choinke szkolna" dla doroslych ;) ot taka coroczna impreza, jutro się przejde po tych moich żałosnych sklepach, a nóż widelec coś wyszperam :) dzieki!

Ahaaaaaaaaaa...skoro to jest impreza dla rodzicow to moze zaloz cos skromnego:D