Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze normalnie ne wierze

OBYDWOJE kręcą!!! Oto dowód - sprawa Madzi

Polecane posty

Proszę http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html przejedźcie na czas -10.15 i posłuchajcie: "pomogłem znieść wózek..." czyli kłamał pod kamerę? Kłamie teraz? Nie widział, że coś jest z dzieckiem nie tak????

Gość A oto jest moje zdanie :)
A ja od samego poczatku mialem wyjebane na cala te sprawe. owszem tragedia dziecko neizyje ale badzmy szczerzy, kogo to kurwa obchodzi. Wala tym w tv w radiu w necie a kurwa jebany polski motłoch lezie jak bydlo jeden za drugim i mamy fale durnych komentarzy i w chuj tematow o madzi i jej rodzicach. Nie macie wlasnego zycia tylko musicie zyc zyciem innych ludzi. Zalosne. PO chuj mam sie przejmowac jakas sprawa ktora mnie nie dotyczy. Stala sie tragedia i co najwyzej to mozemy sie pomodlic za madzie i tyle. Dziekuje za uwage. Na calym swiecie codziennie umieraja dzieci i/lub sa porywane, mordowane i jakos sie tym taka bardzo nei przejmujecie. Dopiero jak zaczna o tym mowic w radiu i tv to wtedy ojejku jaka tragedia, to wina matki i inne spekulacje. Kogo to kurwa interesuje. Zajmijcie sie wlasnym nedznym zyciem. I na koniec dodam, mam wyjebane na sprawy kotre mnei nie dotycza. AMEN

Gość matira6
A oto jest moje zdanie- kogo to obchodzi? jak widać mnóstwo osób. Ojciec dziecka na 100% jest zamieszany, podaje fałszywe zeznania. Rutek o tym dobrze wie, będzie teraz z nim grał aż się wyda

mnie to interesuje, bo za moje pieniądze, za moje podatki zrobiono cyrk!

za jakie tam twoje pieniadze. przestan pierdolic

tak, bo odprowadzam podatki. Czyżbyś nigdy się nie rozliczał z fiskusem? Nie wiesz ile twoich pieniędzy idzie do kasy tego chorego kraju? I zamiast skupiać się na innych - prawdziwych - jednak mniej medialnych historiach - zrobiono cyrk kosztem podatników oraz osób naprawdę poszkodowanych.

nigdy nie rozliczalem sie z fiskusem chociaz mam 28 lat. owszem pracowalem ale jebanemu fiskusowi zlamanego grosza nie dam. moim zdaniem to zlodzieje i tyle. dodam ze zarabiam ok 4 tys miesiecznie.