Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandzia

trzecia cesarka...

Polecane posty

Gość u mnie w pierwszym przypadku
CC była z konieczności poród zaczął się normalnie w drugim przypadku lekarz kazał mi zdecydować czy chcę rodzić SN czy CC

Gość cesarzowa333
ja mialam trzy cesarki...ostatnia byla bardzo niebezpieczna. w trakcie cesarki dostalam silnego krwotoku, przetaczano mi krew i ciezko bylo mnie wybudzic z narkozy. wybudzano mnie dwie godziny! potem znowu przetaczanie krwi, do domu wyszlam po dwoch tyg.... najgorzej ja wspominam

Gość gość
sąsiadki córka miała 4 cesarkę. Najstarszy ma 16, potem 12, dziewczynka 9 i teraz mały urodziłasię w pażdzierniku. Z mamą wszystko dobrze, z małym też.

Gość gość
ja będę miala 3 cc za miesiąc i też jestem pełna obaw czy wszystko będzie ok. Na razie ciąza bez problemu a i 2 poprzednie porody bez komplikacji a jednak strach jest.

Gość gość
ja pieprzę, ale się rozmnażają mając już cesarki, teraz się martwicie, trzeba było się martwić jak żeście szły do łóżka, ale puste babska, dla jaj chłopa są w stanie nawet życie poświecić, jaką to trzeba być idiotką

Gość Ufająca
Właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży. Starszy syn ma 2 lata i 9 miesięcy a młodszy rok i 5 miesięcy. Obydwie ciążę bez komplikacji podczas cięcia, druga ciąża z cukrzycą i wielowodziem. Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, nie zabezpieczamy się bo jesteśmy katolikami. Po ostatnim porodzie nie miałam jeszcze miesiączki więc jeśli ktoś zna naturalne metody planowania rodziny wie że to czasem nie takie proste. GOŚCIU nie uważam się za puste babsko. Po prostu jestem żoną która dba o potrzeby męża i ufam Bogu że poprowadzi i obdarzy wszystkim czego nam trzeba. Po ludzku mam wiele obaw, dlatego jestem na tym forum, ale w głębi serca wiem że Bóg o wszystko zadba.

Gość gość
Ja miałam 4 cesarki , bez komplikacji . Podczas innego pobytu w szpitalu leżała obok kobieta której córka miała 5 cesarek .

Gość gość
Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, nie zabezpieczamy się bo jesteśmy katolikami. xxx zapytaj księdza gdzie w Pismie sw jest napisane , że nie mozna używac prezerwatywy ? To wymysł faryzeuszy/kleru . Wiara w Boga powinna opierac sie na Pismie sw bo to jedyny list/księga od Boga . Kk poukladał /powymyślał różne dziwne rzeczy które nie mają nic wspólnego z Bogiem . (np celibat , zakaz antykoncepcji etc ) Kobieto wierz Bogu a nie ludziom i to egoistycznym fałszywym ludziom .

Gość gość
ufam Bogu że poprowadzi i obdarzy wszystkim czego nam trzeba. Po ludzku mam wiele obaw, dlatego jestem na t..... xxx zaufanie do Boga , to nie wchodzenie w bagno a potem wołanie o pomoc . Bóg dał nam zasady i jesli sie ich trzymamy nie przysparza nam to problemów i klopotów a zarazem pokazuje wiare i miłosc w Boga . Ufasz ale masz obawy - to co to za zaufanie ? żadne !!!!

Gość gość
Jestem 2 miesiace po 3 cesarce. Spokojnie syn ma 3 lata drugi ma 2 lata. Wszystko ok.

Gość gość
Ufająca jakie to wygodne ze nie bierzesz odpowiedzialnosci za swoje decyzje, tylko wszystko spychasz na karb boga, ktory w twoim mniemaniu o wszystko powinien zadbac. Moze troche wiecej odpowiedzialnosci w zyciu i pomyslunku?

Gość gość
Hej jestem w 3 ciąży czeka mnie 3 cesarska obecnie jestem w 4 miesiącu ciąży strasznie mnie swedzi blizna

Gość gość
Zapraszamy do naszego sklepu internetowego,szyjemy wszystko dla dzieci www.handmadebymom.pl :)