Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alaALA123

zapalenie oskrzeli a wysoka gorączka

Polecane posty

Mam pytanie? od poniedziałku miałam gorączkę i katar, w środę pojawił się suchy kaszel więc poszłam do lekarza.Uznał ze mam rozwinięte zapalenie oskrzeli i lekkie zapalenie gardła. Przepisał mi ACC 600 hot w saszetkach, Augmentin jako antybiotyk i lacidofil.Biorę to od środy, jednak cały czas mam gorączkę na poziomie 38 - 40, dopiero jak wezmę aspirynę to temperatura zmniejsza się do 37 ale tylko na 4 godziny. Nie wiem ile to może trwać wszystko jak sądzicie? A nie powinien jeszcze przepisać mi czegoś na to zapalenie gardła?

Kup sobie tabletki na gardło, ja leczę się Choliseptem, ostatni znów mi pomógł.

Gość ieeeeeee.
mierzylas temperature w pipce?

nie mierzyłam jeszcze, ale zmierze, zastanawia mnie czy nawet przy przewlekłym zapaleniu oskrzeli gorączka też długo się utrzymuje.Brać tak aspirynę codziennie żeby tą gorączkę zbijać to mało zdrowe.

ja na gorączkę biorę tylko i wyłącznie pyralginę, jak miałam 39 stopni to lekarka kazała mi brać nawet po 2 tabletki

Gość gość

Świetnie inhaluje Familino. Kupowałam przez stronę novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Szybka dostawa wszystko skompletowane, obsługa na plus. Sam model jest o tyle ciekawy że mam na niego gwarancję dożywotnią :))

Gość Gość
Dnia 12.07.2019 o 13:34, Gość gość napisał:

Świetnie inhaluje Familino. Kupowałam przez stronę novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Szybka dostawa wszystko skompletowane, obsługa na plus. Sam model jest o tyle ciekawy że mam na niego gwarancję dożywotnią :))

tez polecam