Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_lissssssssssssssssss

BRAWO DLA RUTKOWSKIEGO- dobrze ze tacy ludzie jeszcze istnieją

Polecane posty

Gość a_lissssssssssssssssss

gdyby nie on to chyba prawda na jaw by nigdy nie wyszła.

Gość albo madzia albo szymborska
nie podniecaj sie jeszcze nic nie jest potwierdzone

Gość Prawda wcale nei wyszła na jaw
Moim zdaniem on się pospieszył, zbyt pochopnie przekazał wszystko mediom i rozdmuchał to. Nie wiadomo jak jest prawda i co wie policja. Teraz już się możemy nie dowiedzieć, jak ona się zacięła. Mógł poczekać jeszcze, choćby na odkrycie, że w pakunku rzeczywiście jest ciało. Moim zdaniem emocje go poniosły i chęć triumfu i do końca profesjonalnie tego nie przeprowadził, był pewien, że tam jest ciało, jeszcze w nocy tak mówił, a rano już mówił, ze matka twierdziła, że tam jest ciało. Na pewno dużą ma zasługę, al eto spieprzył, mógł dojść do prawdy, a teraz już nic nie wiadomo.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie wierzę rutkowskiemu..tyle sprzeczności w jego wypowiedziach, przecież niedawno jeszcze wypowiadał się,ze jest pewien,że rodzice dziecka są poza podejrzeniami...a potem nakłonił matkę do zeznań?????

Zdania na jego temat są podzielone i zaraz sie tu zaczną wykłócać, ale ja również jestem ZA. Może jakimś Bogiem on nie jest, ale przypuszczam gdyby nie jego działania to sprawa stała by w miejscu. Tak na marginesie... czytam wypowiedzi internautów pod wiadomościami na stronach takich jak Onet, Kontakt24 itp. i nigdzie nie ma takiej wojny słów jak TU na kafe. Ludzie co w Was siedzi, że tak nawzajem obrzucacie sie błotem ?

Gość kolka123456
Cobeyta Ludzie co w Was siedzi, że tak nawzajem obrzucacie sie błotem ? -oto jest pytanie.

Gość Prawda wcale nei wyszła na jaw
Na onecie jest 15 sekund z nagrania, kiedy ja przesłuchiwał. Swoją drogą przekazać mediom coś takiego... Nawet oni nie odważyli się pokazać tego w całości, a on im dał takie materiały. Ale wracając, na tym nagraniu to on wypowiada słowa, że wypadła Ci? Jakby nie mógł się doczekać, kiedy ona się w końcu przyzna. Bardzo to jest dziwne wszystko i wygląd na grę z jego strony razem z ta matką momentami. Nie wiem o co chodzi, ale to bardzo jest skomplikowane i może dziecko jednak...żyje...

Gość lsf;l;s
ale trzeba przyznac ze jest dobry w swym fachu,dzieki jego akcji kobieta przyznala sie do wszystkiego,liczy sie efekt,brawo

Gość gkgkggkkgkgk
Ten detektyw jest zawsze tam gdzie dzieje sie cos medialnego. Normalny czlowiek to materialy przekazuje policji, ale nie on musi byc slawny . Wkurza mnie ten facet na maksa , uwazam ze jest niewiarygodny w tym co robi.

Gość agugugagii
Ale to nie jego wodziła za nos przez tydzień tylko policję. Osobiscie nie lubię tego pana, ale zrobił coś co już dawno policja powinnabyła zrobić. Ale jak zwykle ludziom się nie dogodzi i będą kłapać. pozdr.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
a moim zdaniem to jeszcze nie koniec... a Rutkowski lubi być w centrum zainteresowania ot co...

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
agugugagii Ale to nie jego wodziła za nos przez tydzień tylko policję. Osobiscie nie lubię tego pana, ale zrobił coś co już dawno policja powinnabyła zrobić. Ale jak zwykle ludziom się nie dogodzi i będą kłapać. pozdr. hahahhahaa a skąd Ty wiesz że jego teraz nie wodzi za nos, bo niby gdzie się podziało ciało zastanów się co piszesz.... to może być kolejna wymyślona przez matkę historyjka!

Gość fuffufuu
medialny pajac, a nie detektyw

Gość diabl123
może lubi być w centrum zainteresowania, lubi szpanować i cwaniakować - ale udowodnił nieudolność policji.

Gość ypsiiilon
Pewnie, ze lubi być w centrun i mieć media obok siebie. Taki jest i nie da się zaprzeczyć, ale jednak coś ruszyło w tej sprawie.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
diabl123 może lubi być w centrum zainteresowania, lubi szpanować i cwaniakować - ale udowodnił nieudolność policji. Jaką nieudolność... teraz jeśli się okaże, że matka znów kłamie to co??? On okaże się nieudolny ??? Nie ma co mówić o nieudolności... matka kłamie i nie ma żadnych śladów... więc tu można liczyć tylko na to aż się przyzna do prawdy... a to że podała taką wersję i media to rozgłośniły nie oznacza, że to jest prawda... jak zwykle ciemnogród wierzy we wszystko co im media powiedzą...

Gość Na łby wam padło?
? Gdzie są jakieś zwłoki?

Gość Co niby się ruszyło?
Znaleźli ciało? Świadków zbrodni?

Gość plastereczka
brrrr weź się nie podniecaj bo ci żyłka pęknie.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
plastereczka brrrr weź się nie podniecaj bo ci żyłka pęknie. nie podniecam się tylko śmiać mi się chce z waszej głupoty

Gość kolka123456
ja nie wiem, czy wy nie umiecie normalnie dyskutowac? tylko trzeba zaraz na siebie wjezdzac? przeciez to nie chodzi o to kto lepiej wytypuje sprawce , ani o to kto rozwiaze cala sprawe, wazne zeby cos sie wyjasnilo.

Gość mamasynkow
w nocy powiedzial ze znaleziono zwloki dziecka ze ze znalezionego pakunku wystaja spioszki i czuc odór rozkladajacych sie zwlok.Powiedzcie mi czy on jest wiarygodny? po cholere klapie dziobem jak nie jest pewien.Gdybym tego nie widziala moze bym uwierzyla w jego skutecznosc ale po tym jak poczul"odór" juz mu nie wierze.Sam siebie osmieszyl, a co do jego ogolnej skutecznosci...jest wielu dobrych detektywow ktorzy nie szukaja na sile poklasku i sa skuteczni.

Gość LaTraviata
Rutkowski razem z ojcem sa zamieszani w sprawe....matke wrabiaja..smiech na sali...jak on ja moze przesluchiwac wymuszajac zeznania...smaic mi sie chce jak na niego patrze

Gość mama mama 6m cory
oczywiscie ze sie ruszylo.... juz nie szukaja porwanej Madzi, ale jej małego ciałka!!

Gość mamasynkow
Mnie tez:) jak go zobaczylam na konferencji prasowej w ciemnych okularach to padlam:)prawie poltorej godziny pierdolil trzy po trzy.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo
moim zdaniem, to to zle zostalo rozegrane. Zupelnie niepotrzebnie zadal to "pomocnicze" pytanie - "wypadlo ci" ? Powinien poczekac jeszcze i dac jej, zeby sama powiedziala co i jak. A tak poza tym, to ja nie wierze, ze to byl nieszczesliwy wypadek. Po pierwsze - musialby to byc niebywaly zbieg okoolicznosci - dziecko wypadlo - i zmarlo i trafilo jeszcze na nienormalna matke , ktora niby w szoku je wyrzuca w krzaki. Moim zdaniem ona albo zabila to dziecko celowo - swiadczy o tym to, ze od poczatku chyba nie bardzoo sie czula w roli matki - te znikniecia na kilka , kilkanascie dni z domu itd Albo je sprzedala - w koncu trop, jaki podjal pies konczy sie na parakingu. Poza tym ta cala syt byla przygotowana - nawet jakby w szoku chciala ukrc zwloki dziecka, to by je wyrzucila w krzaki ,a nie obmyslila plan, ze sie przewroci na chodniku itd. A tak juz poza marginesem - ona wyglada mi tak bardzo dziko na oczach. To zaden dowod - wiem, ale oczy wiele mowia o czlowieku, generalnie wyglada sukowato.

Gość obora do woraaa
IIIOOO DOKLADNIE JAK ZIMNA WREDNA SUKA WYGLADA, OBRZYDLIWIE CHUDA, BLADA. i nie piszcieze blada teraz z nerwów bo ogladalam jej zdjecia na nk i facebooku sprzed paru miesiecy i tez wredna chociaz w sumie na spokojna wygladala, ladne zdjecia ma, na łonie natury w suknience.. hmm dzina sytuacja naprawde. nop i ze pies śledczy na parkingu urwal trop tez.. przeciez od tej cuchnacej paczuszki co rutkowski znalazl dzieki psom bez problemu cialo powinni znalesc..

Gość dsjgdfghfdhklgfjhkl
tez tak uwazam