Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia 1993

To faceci są winni ze ich kobiety tyja w zwiazkach

Polecane posty

Gość joasia 1993

Jakby byly szczesliwe, mialy co chca i pragna to na pewno nie tylyby. A tak mezczyzni przyprawiaja je o smutek o nieszczescia i dlatego one zajadaja ten zal i tyja :-( Takze panowie to wy jestescie temu winni, i nie smiejcie nawet zaprzeczyc :o

Gość Jelcz345
Młoda jest. I nie ma pojęcia o życiu

Gość no nie wiem sama
Moze wina jest to ze nie ma czasu jak pojawia sie dziecko o siebie zadbac i kasy. A czyja to wina jesli facet przytyje ?

A czyja to wina jesli facet przytyje ?" jak facet przytyje to oczywiscie że jest to wina innych facetów np kolegów :D

Gość pcipcia
w szczęśliwym i odwzajemnionym związku musi być dobry seks , seks powoduję że kobieta nie tyję i ma łądną figurę bez siłowni No i chumor dopisuję :p

Gość Eeerrr...
O Matko, jakie teorie! haha Kazdy jest odpowiedzialny za swoja figure i albo o siebie dbasz, albo sie zapuszczasz! Nikt nikomu jedzenia do ust na sile nie wpycha, wiec nie ma sensu kogos winic za nadmiar kilogramow!

Gość no nie wiem sama
regres tak mowisz wina kolegow a na jakiej zasadzie :)??

bo koledzy wyciagaja misia z domu na mecz i litry piwa

Gość pcipcia
Nie do końca się zgadzam , znam parę osób którę nie panują nad tym , albo pracują tam gdzie są jedne tłuczącę smakołyki , jak nie jesteś w związku to jedna sprawa , ale jak masz partnera to oczekujesz od niego wsparcie i po to on jest żebym uczszęśliwiał No i Dobry SExs o ile byś nie jadła wiesz że w nocy to stracisz :D :p :D Sprawda się :]

Gość no nie wiem sama
tu sie nie zgodze bo moj na mecze nie chodzi

te nieszczesne kobiety zamiast zerwac z facetem celbruja swoje nieszczęscie kolejnym kotletem 🖐️

Gość no nie wiem sama
dlaczego mam zrywac jak dla mnie i dla dziecka jest dobry mi sie tez troche przytylo po ciazy , ale jego brzuch to balon

Gość no nie wiem sama
a byl taki zajebisty przystojniak nie jedna mi go zazdroscila, fakt faktem moze teraz mam go dla sobie ale przez tej jego brzuh odechciewa mi sie z nim seksu bo mi sie to nie podoba.

Gość Eeerrr...
Skoro obydwoje przytyliscie, to zacznij gotowac zdrowe obiady i razem zrzucajcie kilogramy. Skoro jego brzuch Ci sie nie podoba, to Twoje "ciazowe" kilogramy jemu tez moga sie nie nie podobac...

poziom dzisiejszych prowokacji siegnal dna" oj tak :)

Gość pcipcia
Racja Eeerrr , też tak myśle , no i do dobręgo seksuologa dla was dwóch żebym powiedzieć o problemy i to naprawić ,życie erotyczne , jak nie jak trochę ważne to jest , nastrój wróci , jakieś fajne ciużki do sypialni :p I Więcej namiętości

Gość no nie wiem sama
Ja przed ciaza miałam niedowage teraz moja waga wedlug bmi jest w normie. On ciagle za mna lata i chce seksu, wystarczy ze sie rozbiore do bielizny przytule go itp t mu staje i sie do mnie dobiera. On nie lubie jesc posiłków z warzywami, pracuje fizycznie i same warzywa czy chude miesa mu nie pasuja. Nie lubie takich eksperymtnow woli normalny porzadny obiad,

Gość Eeerrr...
To nie zadna wymowka, ze woli jesc miecho i ziemniory! Osoby z nadwaga tez wola jesc pizze, lody i hamburgery, dlatego nadwage maja. Skoro kiedys byl szczuply i nie mial brzucha to znaczy, ze cos musialo sie w jego diecie zmienic, co sie do tego przyczynilo. Moze pije za duzo piwa... To, ze woli jedno jedzenie od drugiego albo musie nie chce cwiczyc to zadna wymowka. Czy on w ogole wie, ze przestaje Cie pociagac fizycznie? Jesli nie, a zadne inne sposoby namowienia go na zrzucenie kilogramow nie dzialaja, bylabym po prostu szczera i powiedziala prawde...

Jakaś smarkula rzuciła durne hasło na prowo, a tu się zaraz zacznie regularna bitwa na argumenty :D

tylko umysłowi inaczej będą argumentować tego typu tematy ;)