Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --- zdezorientowana ---

Weight Loss - czy to działa?

Polecane posty

Natknęłam się na Weight Loss i jestem ciekawa czy to na prawdę działa i czy do tego stosuje się dodatkowo jakąś dietę? Ktoś z Was zrzucił kilogramy z pomocą Weight Loss? Będę wdzięczna za Wasze opinię.

Nikt nie stosował?

Gość gruszyna
też szukam opinni. znalazłam kilka, że działa, chociaż mimo wszystko nie jestem do końca przekonana, czy rzeczywiście aż w takim stopniu, jak się chwalą. no i niepokoją mnie te problemy z zasypianiem przez pierwsze kilka dni. to pewnie z powodu kofeiny (pewnie te osoby kawy wcześniej nie piły). no ale chyba można się do tego przyzwyczaić? a może po prostu nie łykać zbyt późno przed snem? ktoś coś wie?

można zamówic opcje bezkofeinową. moja koleżanka zz pracy miała kołatanie serca i jej wymienili na własnie bez kofeiny.

Gość jemsiebie
ja się właśnie zastanawiam. potrzebuję czegoś co mi przyśpieszy efekty. odezwę się, jeśli się zdecyduję.

Gość rapcia79
Witam! Znam zarówno osoby, które uważają, że to gówno, ale i osoby, które twierdzą, że to naprawdę działa. Przy czym nie słyszałam, żeby ktoś nie dostał zwrotu kasy. Także jak w podobnych przypadkach - trzeba sprawdzić samemu. Ja tego nie zrobię - bo jestem chuda jak patyk :D

Gość pasarolka
zastanawiam się :) może je zaczne brać

Gość Kasia.DC
no więc w środę zamówiłam - dwa opakowania. zobaczymy co się wydarzy i zobowiązuję się to tu opisywać :) dzisiaj mając nieco więcej czasu zadzwoniłam do firmy, która zajmuje się dystrybucją - jak się okazało nie ma nic wspólnego z producentem :( (tel: 585858956) no i od jednej pani dowiedziałam się, że "produkt" zawiera 55 mg "warzywni warzywnej" czyli jagody Acai, a potem od innego Pana że zawierz 100 mg Acai w tabletce, która ma w sumie 750 mg. Nikt mi nie umiał odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie podają ze to Acai i w jaki sposób jest przechowywana do produkcji "produktu" skoro jest on produkowany na terenie EU - info od konsultanta. napomknę, ze Acai traci swoje właściwości w ciągu 24 h od zebrania z palmy, więc zeby je zachowała niezbędna jest metoda liofilifazcji i to na miejscu czyli w Brazyli.na moje pytanie odnośnie zwrotu kosztów oboje Państwo odpowiedzieli, że mam napisać pisemko jeśli nie schudnę i dołączyć oryginalne opakowania + opakowanie z przesyłki. ZOBACZYMY - BO ZACHOWAM WSZYSTKO ;)

Gość Kasia.DC
ważne, obie osoby, z którymi rozmawiałam zapewnily mnie, ze "preparat" nie zawiera pseudoefedryny (która moze właśnie wskazywać na problemy ze spaniem i nadmierne pobudzenie).