Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyślmy....:)

pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego

Polecane posty

Witam was dziewczyny mam pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego . a wiec tak zakupiłam dwupoziomowe łóżeczko safari który posiada skłądany materac ale nie jest on twardy na deskach ma pianke. moje pytanie to czy wy kładliście coś na tem materac w pierwszym poziomie? bo ja chciałam dać ale jest za wysoko mam wrażenie ze dziecko moze mi spać na ziemie.bo zostaje mi jakieś 20 cm od barierek wydaje mi sie że to za mało ;/ moja koleżanka mówiła ze ona nie dawała zadnego matera bo dziecko i tak śpi w rożku . ale jakoś dziwnie to wygląda jak dla mnie i nie wiem co mysleć.moze podpowiecie mi jak wasze dzieci spały w takich łóżeczkach.Mam też córe ale mieliśmy do niej łóżeczko drewniane ale sie w nim obijała jak skończyła pół roku kupiliśmy własnie turystyczne ale odrazu poszła na poziom najniższy i wsadziliśmy tam materac kokos gryka wiec pasował i wszystko było ok ...ale martwi mnie ten poziom pierwszy czy nie za twardo dziecko będzie miało

Nikt z was nie ma łóżeczka turystycznego?

kładłam dodatkowy materac gryczano kokosowy

Gość diabl123
teraz wszyscy rozmawiają o Madzi

up.

Gość mąż pasjonuje się historią
My braliśmy na wyjazdy tylko i wtedy kładłam syna od razu na dół. łożeczko miało otwierany bok,więc odsuwałam suwak i wkładałam tamtędy syna. nie miałam zaufania do tych plastikowych zaczepów,na których była montowana górna część.

może ktoś jeszce sie wypowie

Gość mąż pasjonuje się historią
To może jeszcze raz ja... :) możesz kupić taki piankowy materac grubości 2-3cm nie powinien być za wysoki.

Gość mamama27
ja dawałam piankowy - jest lekki i ani troche mi się nie odkształcił itd a te kokosy gryki już wyszły z "mody" są ciężkie i pleśnieją

Ja mam dodatkowo piankowy 5 cm grubości i jest ok , kupiłam dopiero po miesiącu używania łóżeczka - najpierw dziecko miało rożki , wyrosło, teraz prawdziwy materacyk jest konieczny - to co oni dają do tych łóżeczek to jakas pomyłka - na wyjazdy owszem ale na codzień się nie nadaje

ja mam turystyczne z materacem kokos - gryka i nie wydaje mi się, żeby było za wysoko, śpi w nim już drugie dziecko

Gość koleżanko wyżej
"a te kokosy gryki już wyszły z "mody" są ciężkie i pleśnieją" ciekawa teoria i ciekawe co jest teraz "trendi" - jaki materac polecają kreatorzy wystroju wnętrz? :P a na poważnie - mam materac gryka-kokos, jest super, nic nie pleśnieje - pewnie dlatego że moje dziecko nie sika na niego. Proste. Nic się w nim nie odkształca, a mam go już 2,5 roku- polecam. O wiele lepszy niż te wszystkie badziewne pianki. Dodatkowo przy gorączce dziecka, gryka odbiera ciepła, nie nagrzewając dodatkowo dziecka. Ja mam łóżeczko turystyczne - zabieramy je na wyjazdy. Na spód kładę kołdrę zlozoną na 2-3 częsci, żeby dziecko miało miękko. Jesli autorko chcesz mieć łóżeczko turystyczne stacjonarnie w domu, to polecam na spód materac gryka -kokos. :)