Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zawiedziona....

Co robić...??/

Polecane posty

Witam wszystkich. Chciałabym zapytać was o radę. Jestem z moim facetem dwa lata. Układa nam się dobrze, kochamy się. Seks uprawiamy od ponad roku. On jest moim pierwszym facetem. Uwielbiam seks z nim choć nie zawsze dochodzę. Generalnie nie mam z tym problemu, tylko mój facet w miarę szybko dochodzi. Ale nie chodzi o to. Przede wszystkim on bardzo szybko przechodzi do rzeczy. Ja bardzo lubie długą grę wstępną, pieszczoty itd... Kocham jego dotyk. Ja owszem zajmuję się nim, seks oralny, to na co on ma ochotę, staram się zajmować nim jak najlepiej. Nawet wczoraj maiłam taką ochotę na seks, ale że nie byliśmy sami w domu, to po cichu pod kołderką zrobiłam mu dobrze ręką... Lubię patrzeć jak mu sprawiam przyjemność ale sama też chciałabym ją otrzymywać... Czasem mam ochotę mu wykrzyczeć to wszystko. Ale boję się jego reakcji, pewnie się obruszy. Chciałabym, żeby zajmował się mną tak jak ja nim. Nie rozumiem, czy jemu się wydaje, że mi to wystarcza? Bardzo go kocham i też potrzebuję żeby czasem skupił się na moich potrzebach:-( Co robić? Czy ktoś miał podobną sytuację?

Gość rozumiem że nie masz języka
w buzi, i możesz tylko pisać, to utrudnia sprawę

Ojej ja wiem, że powinnam z nim pogadać... Tylko jestem zawiedziona że on nie zdaje sobie z tego sprawy... Chyba od tego jest forum żeby zapytać o opinie??? Czyż nie?

Gość mariner
a wez jego reke i poprowadz ja po sobie ,jednym slowem uzyj jego reki jak stymulatora swej przyjemnosci a jak bedzie protestowal przytzrymaj reke i badz stanowcza tak aby zauwazyl ze sie podnuecach jego ditykiem :) i nic nie mow :) Jak kumaty to zajarzy a jak nie pozostaje rozmowa. facetow podnieca jak kobieta szepcze mu do ucha swoje pragnienbia takim zduszonym,podniecajacym szeptem :) Wielu facetwo to tez sluchowcy :)

Ja czasami mam wrażenie że jemu poprostu się nie chcą mną zajmować... Jak on mnie prosi żebym mu zrobiłą np loda, to ja odrazu bo wiem że to kocha... A jak zaczyna coś ze mną kombinować to szybko przestaje...

mariner ale dzięki za podpowiedź:-)

hm pogadaj z nim ale na mój gust to nie wiele da taki po prostu chyba jest są faceci ktorym sprawia wielka przyjemnosc pieszcenie dotykanie kobiety i sa tacy co wolą sie polozyc na plechach i ŁYKAJ :) za pare lat pomyslisz ciekawe jak by to bylo z innym

Gość nie zdaje sobie sprawy to mu
wytłumacz, w czym problem, nie becz w internecie, że on taki jest po prostu nie zdaje sobie z tego sprawy, rozumiem że czekasz aż sam się domyśli nie każdy jest jest super kochankiem, ma penisa 20cm i jest wysportowany i dobrze gotuje jak większość facetów na Kafe

Gość mariner
to przytyk?:)

Gość a.djmgwtjgd.ja
wiem co czujesz autorko bo tez tak mam a jak jemu powiedzialam to mnie wysmial i poszedl spac Bądz tu mądry i pisz wiersze!

Gość sharky shark
Istotne jest to, że faceci zwłaszcza niedojrzali, niedoświadczeni i nie rozumiejący kobiet nie wiedzą o co chodzi. Wiadomo, że pieszczoty i gra wstępna dla kobiety są bardzo ważne. Mnie wiadomo i wielu pewnie też ale twojemu facetowi nie. To typowy sprinter, skrótowiec i egoista ale kobiety nie są bez winy, bo nie uczą, nie rozmawiają a potem masakryczne skutki. Faceci nie interesują się psycho-erotycznymi potrzebami kobiety a kobiety dla świętego spokoju lub ze strachu milczą i tak się rodzi frustracja, braki satysfakcji z seksu i żale and pożywka na kafe

Nie ma lepszego sposobu, niż mu o tym powiedzieć. Nie sądzę, żeby miał się zdenerwować. Jeśli ma choć trochę oleju w głowie, powinien się wręcz ucieszyć, bo przecież polepszy się więź między wami, więc i dla niego to będzie dobrze. Jedyna wskazówka, jaką warto nadmienić, to żebyś starała się być delikatna. Nie powinno to brzmieć tak, jakby z nim było coś nie tak. Po prostu powiedz, że Ci brakuje czułości i że chciałabyś, żeby częściej starał się Ciebie zadowolić. :)

dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Mialam nadzieje ze sprobuje dzis wcielic w zycie ale niestety nie da rady... Dopiero jutro. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam, miłego wieczoru wszystkim