Gość ola713 Napisano Luty 3, 2012 Zaraziłam się od kogoś wszami i najpierw nie wiedziałam co się dzieje ale potem poszukałąm w internecie i pomyślałam że mam wszy. Chciałam sama z tym problemem sobie poradzić poszłam do apteki kupiłam jakiś preparat który 2 godziny musiałam trzymać, nie pomógł (całego nie wykorzystałam) i kumiłam następny który w 15 min niby działa, też nie pomógł (całego nie wykorzystałam) chodzę do gimnazjum i zaraziłam swoich rówieśników. a w domu rodziców. z powodu że to tak długo trwa nie wiem co robić. ale rodzice też nic nie mówią (oni nie korzystają z internetu i mogą nie wiedzieć że to wszy) a napewno mają. myślałam że ewentualnie porozmawiam z siostrą ona ma już męża i mieszka w tym samym mieście ale... co z tego jak wyleczymy się z tego jak w szkole jeszcze będą mieli i znowu kółko się zamyka. nawet pan co chodzę do niego na lekcję gry na instrumencie ma poznałam po czarnych paznokciach(gnidy wszów) Ja się załamuje psychicznie :( myślę że nigdy tego problemu się nie pozbędę :( głowa mnie tak napierdala. a może do psychologa... niewiem... :( pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach