Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mouther22

mamusie 20-23 letnie zapraszam

Polecane posty

Gość skończdebilu z takim tematem!
Nie rozwalaj mnie takim tematem w obliczu ODPOWIEDZIALNEJ MAMUSI 22 LETNIEJ KATARZYNY WAŚNIEWSKIEJ!!!!!!!!!!! do szkoły kłaki

nie rozumiem o co ci chodzi.. to ze jedna matka tak zrobila nie oznacza ze kazda 22 latka zabija swoje dziecko.. stalo sie tak a nie inaczej.. nie moja sprawa.

Gość Miraculum5
Ja jestem:) Mam 23 lata i dwumiesięczną córeczkę:)

hej ja w sumie mam 24 ale mam już córkę i za kilka dni będziemy mieć synka :)

ja bym chciała mieć 2dziecko, ale strach narazie jest zbyt duży, po porodzie miałam wiele problemów i tego się boję, zazdroszczę ci mamodzieci

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
niezle jedno dopiero urodzila gowniara a juz drugie

Gość Miraculum5
A jak sobie radzicie, z czego żyjecie? Ja kończę w tym roku studia, chciałabym po pół roku życia córci zacząć szukać pracy..

no ja miło wspominam pierwszy poród naturalny . Okaże sie jak będzie teraz bo mam planowaną cesarkę

ja pracuję chałupniczo w domu, nie mam z kim małej zostawić, moja ma dokładnie 2latka i 3miesiące, nauczyłam ją zasypiać i jestem z tego dumna, raz jest lepiej raz gorzej, klaps się czasem zdarzy, moja to takie ruchliwa istota że szok, nóżkę miała oparzoną, paluszki też, ale jest szczęśliwym dzieckiem, cóż takie życie

ja pracowałam już nie pracuję mąż powiedział ze nie muszę ze mam zająć się domem i dzieckiem.Potem chcieliśmy mieć drugie i udało nam się jesteśmy bardzo szczęśliwi ...ja skończyłam szkolę fryzjerską i pracowałam później w tym zawodzie i mam zamiar wrócić do pracy jak dzieci pójdą do szkoły ...oczywiście Mąż się upiera że nie muszę bo dobrze zarabia ..no ale zobaczymy jak to będzie :)

ja urodziłam jak miałam 21lat, za kilka dni będę mieć 24lata, ehhh teraz sobie śpi, uwielbia swoje "nanusie babany" mój brat postawił jej przed oknem 3bałwany ze śniegu, i zawsze rano musi się przywitać a wieczorem zrobić papa bo idą spać, już dość rozumna jest nie to co przedtem

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
mamadzieci takie sciemy to ty tu nie opowiadaj ktora normalna matka urodzi i zaraz chce drugie patrzac na wiek twojego dziecka a termin porodu drugiej ciazy idzie sobie wszystko poukladac !!!!!!!!!!!!! hahahahha

Ślubniczka 2012 - w jaki sposob pracujesz w domu? Miraculum5- a Ty jak sobie radzisz?u Ciebie to dopiero poczatek bo maluszek maly:D

ja poród też miałam szybki, tylko połóg i depresja po porodowa dała w kość, przynajmniej nie musicie się martwić o pieniądze, dobrze wam, liczę że i mój zmieni pracę na lepiej płatną, choć te 4tys, no ale też nie jest źle, ja się ucze nadal, w wieczorówce

Gość Miraculum5
Ja miałam cc z uwagi na dużą masę niuni-prawie 5 kg:) Na razie nie chcę i nie moge mieć więcej dzieci ze względu na pociążowe komplikacje.

Gość Miraculum5
Radzę sobie niezle, mala jest super grzeczna, duzo spi, malo placze:) Tylko samotnosc mi doskwiera... Jestem tutaj calkiem sama, maz wraca wieczorem z pracy, w weekend ma studia podyplomowe...

mieszkam na wsi i nie daleko mnie jest wytwórnia patyczków do lodów, i ja je układam, przywożą mi materiał i odwożą, zarobek nie duży, ale zawsze jakiś i zajęcie też, do pracy pewnie się wybiorę jak mała pójdzie do przedszkola

doceńcie to że mąż co dziennie jest w domu, ja takiego szczęścia nie mam, mój mąż jak jedzie do pracy to go nie ma 2-3tyg,

Gość Miraculum5
Ja mieszkam sama z mężem, rodzina 400km od nas... Ma to swoje plusy ale i minusy

Miraculum5 - a skad jestes? ja nadal z rodzicami mieszkam.niestety wyszlo jak wyszlo

Gość different***
A już traciłem nadzieję,że są tu jeszcze odpowiedzialne kobiety.Najlepszy czas na dziecko to między 18 a 25 lat,wtedy ciąża jest najbezpieczniejsza i rodzą się zdrowe dzieci a zdrowe dzieci to zdrowy i silny naród.Pozdrawiam młode matki polki.