Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mouther22

mamusie 20-23 letnie zapraszam

Polecane posty

Gość Miraculum5
Jestem z lubelskiego, a aktualnie mieszkam we Wrocławiu:)

Hej. To ja się dołącze do was jak moge, jeszcze mam 23 l :) Mam córcie 18 miesięczną, straszny łobuziak i od razu sory za jakieś błedy bo skacze po mnie ;)

martuska88 - witaj:D jak sie ma malenstwo? ja jestem z warm-mazurskiego:D

mała jak nie ząbkuje to oki, bo tak to mamy koszmar! Teraz właśnie usnęła;) ogólnie okaz zdrowia:) A twoja kiedy kończy 2 latka? Nie choruje bardzo?

konczy 2 latka za 3 miesiace wiesz impreza sie zbliza:D podczas tej zimy nie narzekam bo nie choruje wcale, odpukac zeby nie zapeszyc:D tylko raz miala katar a tak to mam spokoj;p w zeszla zime ciagle chorowala;/ Twoja corcia wszystko juz je?to co Ty?

ogólnie wszystko na co ma ochote:) niejadek z niej straszny, teraz ma apetyt na jajka w różnej postaci i rosół, często to się zmienia;) my w lipcu dopiero 2 latka. A twoja co je? Bo ja to nie wiem co mojej wymyślać

moja je wszytsko co ja:D nawet bigos juz jadla:D i nic jej nie bylo.wiec wszytskie obiady moge robic:D masz meza?

a i jeszcze dodam że moja miała antybioty w listopadzie z powodu zapalenia ucha, ale to wszystko przez zęby bo u nas jest wtedy katar i kaszel:/ a tak to żadne wirusy inne jej nie biorą, chociaż przyznam ci że w tamtą zime było dużo gorzej

no to super że je, u nas trudno nakłoniś do nowości. Ostatnio mama mnie namówiła żeby dać jej mleko od krówki, był krzyk ze to be, plucie, później mi tydzień nie chciała pić mm. No mąż jest i to niestety w domu przez te mrozy ;) a ty sama córe wychowujesz?

heheh NIESTETY;p fajnie powiedzialas:D tak ja sama wychowuje mala. moze podasz mi numer gg i pogadamy tam? :D