Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czemu myslicie, ze bartek - tata madzi kłamie?

Polecane posty

Gość tutoriał
Podczepię się pod temat i zadam jeszcze inne pytanie: Co was cholera tak bardzo boli ten Rutkowski, że tak po nim wszyscy jedziecie? :o

Gość jolineee
bo mowil ze znosil wozek z zona wiec musial widziec ze tam nei ma dziecka badz jest martwe albo w ogiole cos razem kreca i bylo calkiem inaczej

Gość Leon_ Zawodowiec
BO WIDAĆ TO GOŁYM OKIEM. OGLADNIJ PROGRAM UWAGA I SIE PRZYPATRZ DOKĄŁDNIE.

Gość jolineee
rutkowski robi sobie reklame przy tej sprawie ale fakt tzreba mu przyznac ze gdyby nie zastososowal tego podstepu to policja dalej by szukala porywacza

Gość Leon_ Zawodowiec
BOOOOOOOOOOOOOO RUTKOWSKI TO BURAK SKUPIONY NA SWOIM SUKCESIE BUFON

Gość dvfdxvbfdbf
mogl myslec ze dziecko spi przeciez jak widzisz dziecko to skoro sie nie rusza zakladasz ze odrazu spi? przeciez najczesciej jest opatulone tak ze nic nie widac

Gość Leon_ Zawodowiec
FAKTYCZNIE MA SWOJ UDZIAŁ W TYM ZE COS TAM ROZWIKŁAŁ ALE I TAK POZOSTANIE BURAKIEM. JEGO GESTY SŁOWA POKAZUJA JAKIM JEST CZŁOWIEKM CZEKA TYLKO NA POCHWAŁY I ROSNIE PRZY TYM.

Gość dvfdxvbfdbf
NIE ZNAJDA CIALA DZIECKA I MATKA NIE DOSTANIE WYROKU SKAZUJACEGO! DLATEGO UWAZAM ZE TA SPRAWA TO FARSA BO JEST UKARTOWANA

Gość tutoriał
No i co z tego, że burak i skupiony na swoim sukcesie? Najważniejsze chyba, że jest skuteczny, nie?

ja ogladam tvn24 czyli zniesli razem wozek, rozeszli sie w swoje strony i kasia niby stracila przytomnosc? jak bartka juz nie bylo na horyzoncie?

Gość nic ci do tego
bo ona miał zdjęcie na cmenatrzu i powiedział "dziecko " a nie "madzia" to chcecie usłyszeć? tak? Tragedia się wydarzyła- tak to jest jak kościół pierze młodym mózgi, społeczeństwo i otoczenie- ja myślę, ze był to wypadek, dziewczyna była za moda i zupełnie nie gotowa do roli matki- może w ogóle matką być nie chciała i gdzieś się zdarzyło, ze nie dopilnowała dzieciaka. Stało się i już.

tak, ale to ze podczas konferencji prasowej jest w ciemnych okularach jakos nie wzbudza zaufania, jakby sie dystansowal

Gość tutoriał
"w tym, że coś tam rozwikłał" No tak, tysiące uwolnionych Polaków z zagranicznych więzień, dziesiątki oswobodzonych dzieci z siedzib pedofilskich mafii, setki odnalezionych zaginionych, ujawnienie dziesiątek przestępców i morderców, w tym matki Magdy. No, coś tam rozwikłał, fakt. Ale co z tego, w końcu to burak. A ty kim jesteś, że tak zapytam?

Gość lakierowanasarna
czemu detektyw? jest winny ta rodzina kreci i klamie nic w nich pewnego nie ma nie podoba mi sie to coraz bardziej

Gość ujajjs
taaa zniesli razem wozek.. ojciec nic nie zauwazyl niby ze dziecko sine ????!!! przeciez matka zeznala rutkowskiemu , ze po upadku dziewczynka nie zyla ponadto byla sina na buzce.. bardzo watpliwe ze ojciec tego nie zauwazyl.. jest winien tak samo jak matka... !! w konu peknie i sam opanowany Bartek !!

Gość tutoriał
Ginorossi - on na konferencjach i wystąpieniach publicznych zawsze jest w okularach.

Gość Leon_ Zawodowiec
CZŁOWIEKIEM KTÓRY MA TAKIE A NIE INNE ZADNIE NA TEMAT RUTKOWSIEGO. COŚ JESZCZE ?

Gość Leon_ Zawodowiec
A WY NIE MOZECIE PISAC W JEDNYM TEMACIE TYLKO ZADKŁADACIE SETKE PODBNYCH ?

Gość bartek wspolwinnym
uwazam , ze bartka zeznania sie nie pokrywaja z zeznaniami matki...

15:05 [zgłoś do usunięcia] nic ci do tego bo ona miał zdjęcie na cmenatrzu i powiedział "dziecko " a nie "madzia" to chcecie usłyszeć? tak? Tragedia się wydarzyła- tak to jest jak kościół pierze młodym mózgi, społeczeństwo i otoczenie- ja myślę, ze był to wypadek, dziewczyna była za moda i zupełnie nie gotowa do roli matki- może w ogóle matką być nie chciała i gdzieś się zdarzyło, ze nie dopilnowała dzieciaka. Stało się i już. No dobrze, to wytłumacz mi, kiedy to się stało i już? Kiedy dziecko wypadło tej suce z rąk i umarło? Co było w wózku, który pomagał znieść Tatuś? Martwe dziecko?

Gość guzik mnie obchodzi jakimi
metodami posługiwał sie Rutkowski ale nie możecie mu oddac tego ,że jest skuteczny !Płacimy podatki na nieudaczników pt "POLICJA" a oni nie robią nic!koszt policyjnej akcji juz pochłonął ponad 100 tys zł a Rutkowski wydał max 15 tys . Nie mają sie czym policjanci chwalic a on ma i niech sie chwali !!!!

Gość tutoriał
CZŁOWIEKIEM KTÓRY MA TAKIE A NIE INNE ZADNIE NA TEMAT RUTKOWSIEGO. COŚ JESZCZE ? Nic więcej, dziękuję. Widzę, że poza ''tak, bo tak'', nie masz innych argumentów więc na tym kończę :) Nareczka 🖐️

Gość Leon_ Zawodowiec
DLACZEGO NIE ZAPYTYTASZ JAKIE MAM ARGUMENTY TYLKO STWIERDZASZ SWOJE WIDZI MI SIE

Gość Leon_ Zawodowiec
tez jestes burakiem :) dlaczego ? bo tak :D nara

Gość LaTraviata
OCZYWISCIE ZE KLAMIE. MATKA JEST ZMUSZONA DO TAKICH ZEZNAN. OBEJRZYJCIE SOBIE TO NAGRANIE RUTKOWSKIEGO NA KTORYM RZEKOMO PRZYZNAJE SIE DO WINY..."NO CO SIE STALO? TO BYL WYPADEK TAK? SPADLA CI?" HAHAHA PANIE RUTKOWSKI...PROSZE PANA

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
CO WYWYMYSLACIE ZE NIBY TO UKARTOWANA CALA TA SPRAWA KTO GLUPI BY CHCIAL UDAWACRODZICOW I NARAZAC SIE NA OPINIE POTEM TAKA