Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czemu myslicie, ze bartek - tata madzi kłamie?

Polecane posty

Gość tutoriał
Ginorossi - nie wiem dlaczego, może z tych samych powodów, co wokalista Kombii? :D Nie mam pojęcia, ale zawsze tak było :)

Gość LaTraviata
NA 100% OJCIEC JEST ZAMIESSZANY..W TYM CO MOWI ZAPRZECZA SAM SOBIE..RUTEX WCZORAJ BYL PRZEKONANY ZE WIDZIAL SPIOCHY,KOC I CZUL ZAPACH ZWLOK..POZNIEJ UZNAL ZE TO ROZOWA POSWIATA..EHHH...ODPUSCCIE I NIE LINCZUJCIE JEJ BO NIC NIE WIADOMO

Gość rUTEX WYCZUJE
każdy zewłok w -30 bo ma nos mafii paliwowej i wyroków za porwania :classic_cool:

Gość LaTraviata
BUHAHA...MOZE FAKTYCZNIE SILNY ZMYSL POWONIENIA TO PO PALIWACH MU ZOSTALO:p DENERWUJE MNIE JEGO POZORACJA...NA PRZESLUCHANIE ZNIM I Z OJCEM

jak to sie skonczy?? ehh niech chociaz znajda cialko o ile nie rozszarpaly go zwierzeta

mówiła też ze zakopala zwłoki- przy takim mrozie....musiał jej ktoś pomagać. Chodz niekoniecznie ojciec dziecka

Gość MAM PYTANIE HELLO
DLACZEGO OJCIEC MIAL DWA PROFILE NA FACEBOOK????????? NA JEDNYM MIAL PONAD PIECSET ZNAJOMYCH I TAM WYSWIETLAL ZDJECIA MADZI I WOLALA O POMOC - TEGO PROFILU DZISIAJ JUZ NIE MA A BYL JESZCZE WCZORAJ ZOSTAL DRUGI JEGO PROFIL NA FB ZE ZDJECIEM JEGO JAKO RYCERZ TAM NIE MA DO DZISIAJ ANI SLOWA O MADZI!!!!!!!!! PO CO DWA PROFILE??? ZAZNACZAM ZE NA TYM PIERWSZYM GDY WOLAL O POMOC TO W DZIEN PORWANIA ZA PIEC OSIEMNASTA WSTAWIL PIOSENKE SATANISTYCZNA - TEGO PROFILU NIE MA JUZ

Gość hhujsidyfg
a ja myślę, że ona ciała dziecka nie ukryła w ogóle tam gdzie wskazała, tylko zupełnie gdzie indziej, a policja szuka sobie... mogła wrzucić je do kontenera na śmieci np. który już do tej pory jest dawno wysypany na wysypisku. Przecież gdyby chciała ukryć zwłoki, to nie zostawiłaby ich ot tak pod drzewem zawiniętych w kurtkę, nie jest na tyle głupia, widać chociażby po tym, że 11 dni udawała debila, że nic nie wie.

mimo wszystko myśle ze p.jackowski ma duzo racji- już to udowodnił.

Gość hhujsidyfg
no właśnie, weźcie mi wytłumaczcie, jak oni mogą i mają głowę do tego, zeby odwiedzać nk czy fb, jestem w szoku, wstawiać piosenki w obliczu takiej tragedii? gdyby ich to przejęło, to moim zdaniem nie mieli by czasu/chęci/głowy do tego by siedzieć sobie na portalach

Gość 162/43/84
a może to taka zagrywka, matka się przyznała,podkreslają ze bartek niewinny, może chcą złamać matkę ? żeby poczuła się zostawiona przez współsprawcę ( jeśli jest nim ojciec) i żeby ojca wydała ?

szkoda, ze sie rozpadla w sumie cala rodzina bo jakos nie widze dalszego malzenstwa panstwa w.

Gość matira6
Bartek już sie wkopał mówiąc o tym, że znosił wózek i wychodzili razem. Czyli wie coś więcej i na pewno pomagał Kaśce. Tez sądzę, że miejsce które wskazała nie ma wiele wspólnego z prawdziwym miejscem. Mam nadzieję, że w końcu wyda się, że Bartek jest w to zamieszany, choćby jako pomocnik, a nie współsprawca.

Gość matira6
Mi się wydaje, że mogło być tak, że a napadzie agresji Kaśka uderzyła dziecko lub upuściła i skończyło się to śmiercią, czego sie nie spodziewała. Bartek ją kocha i razem wymyślili plan jak to zrobic, by nie wyszło na jaw co spowodowało śmierć dziewczynki.

Gość matira6
Generalnie jeśli jest tak jak myślę, to Bartek pewnie od dłuższego czasu zdawał sobie sprawę, że Kaska nie radzi sobie z emocjami i agresją, ale mimo to ją kochał i chciał obronić.

Gość WREDNAAAAa
OBEJRZYJCIE UWAGE to wszystkiego sie dowiecie, powiedzial tam wyraznie ze szedl z zona i wozkiem ona do rodzicow onz kolega!! TO SLEPY NIE WIDZIAL ZE DZIECKA W WOZKU NIE MA ALBO JEST MARTWE??? sciema i tyle!! jest w to wmieszany, dziecko juz by znalezli gdyby tam rzeczywiscie bylo, tylko czemu taki kochajacy maz nie chce pomoc zonie. Jak maja odpowiadac za ten czyn to razem.

Gość matira6
Czemu nie chce jej pomóc? Bo by jej w ten sposób zaszkodził- gdyby sie przyznał, że brał w tym udział to by oznaczało, ze zaplanowali taką akcję, a w tym momencie ona będzie odpowiadać tylko za nieszczęśliwy wypadek i fałszywe zeznania z powodu działania w afekcie. Oczywiście o ile nie znajdą ciała i nie wyjdzie na jaw coś gorszego, a sądzę, że wyjdzie.