Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfddsgfhgfd

Jest na sali dentysta!!??Albo ktoś kto sie DOBRZE zna ??? PILNE!

Polecane posty

Gość asfddsgfhgfd

Otóż mam słabe zęby, przyzanm ,że nieleczone swoją drogą , na pierwszy rzut oka nie są w złym stanie jednak jakby sie przyjrzeć.. :O No i tak , ostatnio zrobił mi sie ubtyek w jedynce :O Prędzej miałam w dwójce ale był wyleczony jednak plomba sie wyszczerbiła ... I moje pytanie bo ta dwójka troche ściemniała ...i chyba jest martwa ,da sie to jakos minimalnie wybielić ? i jeżeli jest ten uszczerbek z przodu to wystarczy samo wypełnienie kompozytem,nie stać mnie na kanałowe a mam jeszcze do wyleczenia górną piątkę :O

Gość dujunołdujunoł
zrób kanałowe na nfz

Gość nokhsaewka
Przecież na forum jest Stomatoloszka z powołania jak nie wyjechała do Turcji to morze coś ci poradzi

Gość asfddsgfhgfd
ale kanałowe mam górnej 5 a tego nfz nie obejmuje.. a robiąc zęby z refundacji nfz tzn 1 i 2 mogę wziąć sobie odpłatnie znieczulenie? bo słyszalam ,ze nie mozna,

Gość pierdziel śmierdziel
martwy ząb można próbować wybielać od środka (z kanału), ale na dłuższą metę to nie działa i nie daje zadowalającego efektu. Mam tak z jednkami górnymi i dwójką. Wydałem majątek na to wybielanie, a i tak koniec końców zrobiłem korony. I nikt Ci na forum nie powie czy wystarczy wypełnienie czy trzeba przeleczyć kanał - przecież to lekarz ocenia na podstawie tego jak to wygląda. To tak jakby Cie ostro bolał brzuch i pytałabyś na forum czy wystarczy aspiryna

Gość dujunołdujunoł
idź do prywatnego gabinetu który ma umowę z nfz i weź znieczulenie

Gość asfddsgfhgfd
porażka...ale w tej jedynce jest malutki ubytek,jednak odczuwalny a z dwójką to juz od dawna mam problemy i mialam kanałowe kiedyś i teraz jest juz chyba marty i czernieje..Boże z tymi zębami to same problemy :O

Gość asfddsgfhgfd
kurvaa jak mam wziąć kredyt ? skoro kurva mam 19 lat i sie ucze ! ja pierdolee takie złote rady sobie mozesz w doopsko wsadzić :O 🖐️ Gdyby nie zaniedbanie rodziców dawno miałabym te wszystkie zeby zrobione ,nie uważasz????? :O 🖐️ Troche logiki .

Gość asfddsgfhgfd
Spierdalaj tępa strzało,pytam bo może ktoś wie,rodziców sobie nie wybierałam kretynko więc zawiń swoje sfrustrowane doopsko z mojego topiku i wykurviaj :O 🖐️

Gość pielegniarka
tak da sie wybielic od srodka, nie ma problemu! w prywatnym ganinecie

Gość asfddsgfhgfd
o kurva , trzy posty z rzędu, kisiel w gaciach widzę masz :classic_cool: Nie mozna sie poradzić na forum bo jakaś frustratka oburzona...

Gość asfddsgfhgfd
pielęgniarka - dziękuję :) Wiesz..czasem lepiej być szczerbatym ,być może kiedyś w dalekiej przyszłości w najgorszym wypadku będę miała protezę ..Ty niestety mózgu nigdy nie będziesz miała.. przyszłaś tu żeby sie powyżywać? Jakich Ty masz rodziców ,że Cie tak wychowali ja się pytam??????

Gość asfddsgfhgfd
hahahah, jaka jebnięta.. nie są czarne tylko ciemnieje pustaku, Bożeee..kolejna desperatka/frustratka która cały dzien wylewa żale na kafe ? Idź stąd i nie śmieć brudzie 🖐️

Gość asfddsgfhgfd
No popatrz od nieogarnięcia gorszy jest jeszcze brak mózgu i kultury :) 🖐️ Gdzie napisałam małpiszonie,że nie potrafię tego załatwić ?? Ja się tylko pytałam o kanałowe i wybielanie zęba JEDNEGO ZĘBA (gwoli ścisłości) Po chooy mam popierdzielać całe miasto ,skoro może ktoś odpowie mi tutaj??