Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leminka

jak czesto zmieniacie pieluchy jednorazowe?

Polecane posty

Gość leminka

rozumiem ze przy kupce to od razu a przy sikach?

Gość mniej więceeej
co 2 godziny

Gość moiy
jak widzę że jest zasikana

Gość leminka
bo zmieniam córce jak tylko sie posika. ma 4 miesiące i srednio zmieniam jej co godzine. moze za często ? jest na Nutramigenie

Gość sorry ale co ma do tego mleko?
A co za różnica na jakim jest mleku? jeżeli ma nutrę z powodu alergii lub problemów z brzuchem to jak to się ma do zmiany pieluchy po sikaniu? nie ma określonego czasu-czasem po 4 godzinach,a czasem po 20 minutach,bo tak naleje. jak widzę,że jest sporo nasikane czyli pielucha powiększyła swoją objętość to zmieniam. co jakiś czas po prostu kontroluję.

Gość justyssil
mój synek ma miesiąc zmieniam jak się przebudzi a jak nie śpi to co 2-3 godziny

Gość i7u6ytrfyuio
Autorko ja po kupie zawsze zmieniam pieluche-z oczyiwstych względów,natomiast kiedy napeczniała od siku wtedy tez zmieniam.Pamiętaj pielucha ma napeczniec a nie po jednym sikaniu zmiana :).

Gość Jak Bayonce....
co godzinę :D :) :D i Zapomniałąm dodać, że wycieram jej pupę chusteczkami z logo Svarovskiego :) Żartuję.... Oczywiście wg potrzeb :)

Gość i7u6ytrfyuio
Ty wyżej -może uzywas zpieluch typu ,,DADA,,Z Biedronki i może Twoje dziecko po jednym siku ma pieluche pełną i tyłek odparzony :O. Ja mówie jak ja robie! Na oko widac ,że kiedy Pampers jest napęczniały (ale nie granic możlwiosci!!) to zmieniam i dziecku nic nie jest nie ma odparoznego tyłka,więc daruj sobie durne komentarze :O.Nastepna mądra się znalazła :O.

przepraszam bardzo moje dziecko nosi pieluchy z biedrony i nie musze ich zmieniac co godzine

Gość xyzzzzzzzzzzzz
i7u6ytrfyuio- ja używam Pampersów i zmieniam po każdym posikaniu, nie wyobrażam sobie tego bym miała czekać aż pielucha napęcznieje. Szczególnie u dziewczynek, które są bardzo delikatne.