Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod presją

czy wasi mężowie też nie mogą odciąć pępowiny od mamusi??

Polecane posty

Gość pod presją

Mój ma 30 lat i każdą rzecz konsultuje z mamusią... pierw rozmawia z nią a później czasami mnie pyta o zdanie... Każde słowo jej jest święte... A jak przyjedzie do nas w odwiedziny to najlepiej po nogach w progu na powitanie już powinnam ja całować ,żeby nie było obrazy majestatu. Kiedyś nie zwracałam na to uwagi zbytniej... Ale teraz ja jestem żoną i to ja chcę mieć pierwsza głos w moim domu. Czy macie może podobnie??

Gość yyjgyklhjljkl;ijk;
widzialy galy co braly!

Gość pod presją
to mi się tylko takie złote dziecko mamusi trafiło... hehee

Gość yyjgyklhjljkl;ijk;
masz dziecko???moze jak bedziesz miala to nie bedziesz zadawala glupich pytan

Gość nie ma się z czego cieszyć
za jakiś czas Ci to bokiem wyjdzie zresztą gdyby Cię to nie wkurzało nie zakładałabyś tematu jedno jest pewne to się nie zmieni i będziesz miała przesrane tak długo jak długo teściowa będzie żyć....czyli przez najbliższe .....15-20 lat ?!

Gość pod presją
niom

Gość pod presją
oj ciężko , ciężko...

Gość yyjgyklhjljkl;ijk;
Ty masz kobieto jakis problem ze soba!Nie wroze Wam dlugiego pozycia malzenskiego z takim podejsciem. ,,A jak przyjedzie do nas w odwiedziny to najlepiej po nogach w progu na powitanie już powinnam ja całować ,żeby nie było obrazy majestatu.,,chyba wynika z dobrego wychowania,ze jak ktos przychodzi do domu to sie go wita,a nie laske odstawia...widocznie Twoj maz bardziej liczy sie z matka niz z Toba,ale to oczywiscie wina tesciowej...mam malego synka i bron go Boze od takich panien jak Ty

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
zalezy jaka ta tesciowa jest. jesli jest kochana i dobra osoba(tak jak moja!) to jak najbardziej moze moj partner miec z nia dobre relacje, radzic sie itp. natomiast gdyby mnie nienawidzila, byla wredna suka i ciagle mnie krytykowala, ponizala to chcialabym aby mial z nia jak najrzadsze kontakty. moj facet prawie co tydzien jezdzi na weekendy do rodzicow a ja do swoich. czasem moi czy jego rodzice do nas przyjezdzaja. ale sa bardzo dobrymi ludzmi, kochanymi wiec czemu ja czy on mamy ograniczac nasze kontakty z rodzicami czy tesciami? zawsze dobrze potrafia poradzic itp. jak czytam te wypociny co niektorych to wspolczuje waszym rodzicom. odhodowali gadziny, wykarmili, wyuczyli, poswiecili swoj czas i szczescie dla was a potem na stare lata zadnej pomocy, zadnego wsparcia, zadnego kontaktu... dlatego nigdy nie chce miec dzieci bo z psa czy kota juz chyba wiekszy pozytek bylby gdyby wyroslo na czlowieka o takich egoistycznych pogladach ze jak juz wlasna rodzina to w odstawke ida rodzice czy rodzenstwo. a po to jest sie rodzina aby miec czesty kontakt z rodzicami ale tez czas dla siebie i swojego partnera. ale chociaz raz w tygodniu odwiedzic rodzicow czy tesciow. a nie raz na rok..potem sie dziwia ze starych ludzi na swieta czy wakacje oddaja do szpitali, WLASNYCH RODZICOW.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dla mnie rodzina wyglada tak ze na codzien maz, dzieci a chociaz raz w tygodniu jakies odwiedziny u rodzicow czy tesciow. to tez sa bardzo wazne osoby w naszym zyciu. to one poswiecily swoje zycie aby nas wychowac itp. (mowie o normalnych rodzicach a nie np patologicznych czy jakis tyranach). jesli tesciowa jest w porzadku to nalezy ja szanowac. nie mowie "calowac po pietach" ale okazywac szacunek a nie siedziec naburmuszona z przekrzywiona morda i robic łaske. to jego matka. on ja kocha wiec licz sie z tym. musialas miec bardzo zlych rodzicow skoro masz takie ozieble podejscie do tego tematu.