Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nochalskaaa

Ogromny nos.

Polecane posty

Gość nochalskaaa

Mam 19 lat, nienawidzę swojego nosa, odbiera mi całą pewność siebie. Przez to nie wierzę wcale w siebie, w to, że ktoś mógłby mnie pokochać. Umrę jako stara panna, rezygnuję z każdej okazji na związek przez to coś. Nie wierzę, że mogłabym się spodobać przystojnemu facetowi, od razu wynajduję teorie spiskowe. Do najbrzydszych nie należę, ale ten nos... niedość że garbaty, zadarty, to jeszcze odstaje na 2,6cm. Koleżanki mówią mi, że przesadzam, pewnie dla świętego spokoju, bo kilka zupełnie innych komentarzy już zdążyłam usłyszeć... te 2,6cm to naprawdę taka tragedia? Bo już rozważam operację, ale chciałabym poczekać jeszcze kilka lat.

Prosze Cie nie przejmuj sie !!!!! Ja tez mam garbaty i duzy i na dodatek pieprzyki które mnie wkurzaja ;/ i myslałam że jak bede starsza to nie bede miała chłopaka mam 16 lat a tyle moge miec chłopaków że szok i oni bardziej patrze na zachowanie wiec nie przejuj sie pewnośc w sibie jak chcesz to 35218043 moje gg napisz i możesz mi przysłac swoje foto to ci powiem czy faktycznie masz duzy ale nap;ewno nie ,pozdrawiam cie trzymaj sie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5110839 jak możesz odpowiedz

a jakbyś miała jeszcze na dodatek duży i długi język, to lesbijki będą się bić o ciebie.

Gość Diana88
nie przejmuj się!nos to nie wszystko :* @bmblondyn - gdybyś był brunetem to kobiety by się o ciebie biły,takze rozumiem twoja frustrację i złosliwość.

Gość Bez aktorstwa dzieci
03.02.2012] 16:21 [zgłoś do usunięcia] bmblondyn a jakbyś miała jeszcze na dodatek duży i długi język, to lesbijki będą się bić o ciebie. Stereotypowy prostaku, znam osobiście 3 lesbijki- kazdy facet się ślini na ich widok.

a jakbyś miała jeszcze na dodatek duży i długi język, to lesbijki będą się bić o ciebie. przepraszam znów nie przestrzeałem podstawowej zasady Vicci: "czyń wszystko, co chcesz, abyś nie krzywdził nikogo" , zrobiłem przkrosć wrednym żartem. Mea culpa. A swoją drogą , miałem w grupie , dwie dziewczyny, mające sie ku sobie, tak ładne, że kopara opadała na trampki, ale niestety , nieosiągalne....

a tak przypomiałem sobie, na początku w pierwszy semestrze, była z nami dziewczyna z nosem , prawda nietypowym, i żeby jakos ktos zwracał uwagę na jej urodę, nie powiem. Pojechalismy na wakacje po drugim semestrze i nasza koleżanka przyszła na zajęcia, jakaś taka inna, okazało się, że podczas wakacji zrobiła zabieg...A swoją drogą historia aktorki grajacej z filmie Wirujacy seks, po operacji noska, już rewelacyjnej roli nie dostała.... bo to juz był ktos inny, nie ona....

Gość niewiem jakto jest
ja też!