Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKD88FFFFddd

BLAGAM CZY JEST TU KTOS KTO MA UBEZPIECZENIE NA ZYCIE I SOBIE OPLACA DODATKOWO?

Polecane posty

Gość KKD88FFFFddd

czy mozna sie z tego wycofac ?kto sie zna?? bo ja placilam sobie od 10 lat co miesiac to po 120 zlotych i teraz przyszlo mi ze mam niedoplate jakas za 3 miesiace i mam zaplacic i podwyzszyli mi dodatkowo co miesiac oplaty po 170 zlotych ALE MNIE NIE STAC TERAZ NA TO I CZY MOGE SIE WYCOFAC JAKOS Z TEGO ?? JESTEM W HESTIA UBEZPIECZENIE NA ZYCIE

Gość spolips
Google--->Słownik Języka Polskiego---->Hasła------>"Umowa"---------> tadąąąą :o 🖐️

Gość KKD88FFFFddd
szukalam w google i nie ma nic na ten temat czy moge sie wycofac bez straty?

Gość spolips
No to może prościej, bo z mózgiem u ciebie widzę cienko - podpisywałaś chyba umowę, tak? :o:o:o Sprawdź sobie w warunkach albo zadzwoń do ubezpieczyciela i się dowiedz po prostu, ja pierdolę :o:o:o Jak idziesz na sracz to też zakładasz temat ile papieru masz rozwinąć z rolki do podtarcia???:o

Gość rirrau
jasne, że możesz się wycofać przecież to ubezpieczenie prywatne tylko ty tracisz i co to znaczy dodatkowo? ma się takie ubezpieczenie jakie się wykupuje lub jakie opłaca se w zakładzie

Gość KKD88FFFFddd
no bo ja to ubezpieczenie sobie zaczelam oplacac bo mnie agentka hestii namowila taka znajoma ze po smierci mojej beda mialy dzieci pieniadze z tego wiec to ja sobie sama dodatkowo prywatnie zawarlam umowe a nie ze musialam i teraz pytanie czy jak sie wycofam to czy strace kase i ile strace z tego co tam wplacalam przez 10 lat

Gość KKD88FFFFddd
wiem ze glupio pytam ale zanim zadzwonie do ubezpieczyciela to chce wiedziec kochani czy poniose straty jakies jak chce sie z tego wypisac i czy i tak bede musiala zaplacic te NIEDOPLATE ktora mi przyszla ZA 3 miesiace?:( to jest kolo 300 zlotych

Gość 12 no własnie
ja nie dawno podpisywałam umowę o prywatne ubezpieczenie. W każdej chwili mogę zrezygnować tracąc ubezp. i pieniądze które włożyłam w to ubezpieczenie.

Gość 12 no własnie
a czy bedziesz musiała oddać to raczej chyba nie. Ja mam tak że jak kasa nie wpłynie na konto ubezpieczenia to ubezpieczenie mnie nie obejmuje i koniec

Gość rirrau
no kasę tracisz taki to urok tych ubezpieczeń

Gość KKD88FFFFddd
JAK TO ?? CZYLI STRACE WSZYSTKIE PIENIADZE KTORE WPLACALAM PRZEZ 10 LAT Z NADZIEJA ZE BEDA MIALY DZIECI POTEM PO MEJ SMIERCI JAK COS SIE STANIE I JA BEDE MIEC ZABEZPIECZENIE FINANSOWE DODATKOWO DO EMERYTURY ? TERAZ STRACIL MAZ PRACE I NIE MAM KASY I CO ROBIC?

Gość 12 no własnie
no tak mi sie wydaje. Zależy jeszcze jak miałaś rodzaj umowy. Najpewniej bedzie jak zadzwonisz do tego kto Cie ubezpieczał.

Gość mialam umowe na 20 lat
a dopiero 10 rok place :( czyli strace calą kase jak sie wycofam?:(

Przed podpisaniem jakiejkolwiek umowy trzeba ją dokładnie czytać i zrozumieć, żeby potem uniknąć takich niespodzianek. My jakiś rok temu podpisaliśmy umowę z Generali, w tej chwili niespodzianek nie ma, składka minimalna to tylko 50 zł, a w razie czego mamy ubezpieczenie na pobyt w szpitalu, rehabilitacje itd, dostaniemy pieniądze na przystosowanie mieszkania, gdyby zaszła taka potrzeba, no i naturalnie rodzina dostanie odszkodowanie w przypadku naszej śmierci.