Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regellka

czy to dobry wybór

Polecane posty

Gość regellka

przejść na kopenhaską mając do zrzucenia 6 kg

Gość regellka
dodam że zalęzy mi na szybkim schudnięciu a potem na liczenie kalorii

Gość ja na 500 kaloriach
tak jak w niku jestem od dzis na 500 kaloriach albo jak sie da to mniej do piatku bo w sobote mam impreze i chce zrzucic 4 kilo - nie jest to co prawda kopenhaska ale kopenhaska tez ma niewiele wiecej w kaloriach - chcesz to mozemy sie wspierac i pisac jak idzie

Gość ja na 500 kaloriach
oczywiscie chodzi mi o przyszłą sobote kiedy mam ważną imprezke, wiec mam 8 dni

Gość regellka
kopenhaska ma od 500 - 900 kcal , tak pisze na jakiejs stronce , myslisz, ze lepiej zrobic 500 kcal i tez schudne jak na kopenhaskiej a zjem co chce?

Gość regellka
myslisz ze na 500 schudniesz pół kg na dzień?

Gość ja na 500 kaloriach
tak własnie na to licze, bo do tej pory obzerałam sie strasznie szczególnie popołudnie i wieczór - wszystko co pod reka wiec jak zabraknie takiej bomby kalorycznej to m oze spadnie, a dawno sie nie odchudzalam

Gość ja na 500 kaloriach
mysle ze 2 kilo to penie w poniedzialek juz bedzie mniej bo najpierw spadnie woda - rano dzis ważylam 64, bede sie niestety wazyc codziennie i pisac a ty

Gość regellka
u mnie woda już spadła, jestem na 3 diecie ( mam zamiar ) jestem po 2

Gość ja na 500 kaloriach
a jaka masz wage i do jakiej dążysz? podaj co w tej kopenhaskiej jesz bo kiedys czytalam ale tyle diet czyatlam ze nie wiem czy dobrze kojarze ze to kawa i jajka:). Ja dzis jestem po jogurcie z 2 lyzkami musli, pół twarogu, 1 gotowany ziemniak, 2 jablka i marchewka - w sumie nie wiem ile to jest ale chyba w normie - aha i chyba z 8 roznych herbat bo kawy nie lubie i zaraz ide pocwiczyc

Gość regellka
no to kawa jajka , wolowinka, szpinak salata ja mam 170 waga 66 a cel to 60

Ale wiesz, że jak tak szybko schudniesz, to przede wszystkim pierwsze ci piersi schudną? A jak na dodatek będziesz się opijala woda, to tylko brzuch ci dodatkowo wywali :P Lepiej sobie zafunduj lekkostrawną dietę na 2-3 dni przed: odrobina ryżu, trochę gotowanych warzyw to się pozbedziesz zawartości jelit i ci brzuch "wciągnie". A potem ostatniego dnia dietka pomidorowa (działają moczopednie) i się pozbywasz z organizmu że dwa kilo :P Jak się przeglodzisz, to albo się spijesz (zależy co to za ważny wieczór) albo będziesz osłabiona i cokolwiek zjesz słodkiego to dostaniesz kolatania serca i tyle :P

Gość regellka
chyba masz racje. nie.... na pewno masz rację dzięki za ostrzeżenei

Gość ja na 500 kaloriach
wiem Pamparapam o czym mówisz, ale znam siebie i wiem że nadaję sie jedynie na szybkie odchudzanie bo jakiekolwiek dłuższe diety nie dla mnie bo nie wytrzymuję na nich dluzej niz tydzien, wiec dlatego ta 8dniówka jest jak najbardziej dla mnie - 2 lata temu zgubiłam 5 kg z 65 do 60 na takiej moze ciut dłuzszej dietce bo chyba było równo 2 tygodnie no i zadnych strat na zdrowiu nie zrobilam bo zaraz mialąm badania kontrolne i teraz tez tak kombinuję bo w marcu znowu badania i wtedy bede wiedziec czy cos nie halo.Aha przez rok trzymalam wage 60 kg bez zadnej diety czasami jednodniowa glodówka a w 2011 niestety przybralam te 4kg które napewno zgubie bo przeciez to nie 40. dzis dzien udany - nie skusilam sie na nic, zjadlam to co wyzej pisalam i teraz juz ostatnia czerwona herbatka - godzinke pocwiczyłam i do jutra. aha ja niziutka 160cm, ale 60 kg jest dla mnie ok

Gość ja na 500 kaloriach
myśle że do czwartku poopisuje moje zmagania skoro juz zaczelam, a wiec dzis 63,6kg czyli 40 dag mniej, za mna juz 300kalorii: 15 migdałków - 60kal jogurt - 120kalorii musli - 120 kalorii zostaje mi 200 do konca dnia - ale wiem ze dam rade tylko jeszcze sie glowie co wybrac pomiedzy jajkiem twarogiem a podudziem pieczonym - musze sprawdzic ile taka palka kurczaka moze miec kalorii, aha no i herbat bedzie bez liku jabłko moze ogorek konserwowy. Aha z rana strasznie głod mnie przycisnął, ale dobrze że nie chcialo mi sie wstawac z łozka i jakos przeszło, teraz pije herbatke z cytryną

Gość regellka
no ja zrezygnowałam z tej kopenhaskiej ale bede tak 500- 800 kcal

Gość regellka
jak czasem bede przed 1000 kcal to nic sie nie stanie- tez schudne

Gość regellka
ja wypilam kawe , rano obudzialm się z wielkim pzreziębieniem i nie amm smaka na nic , wiec zjem pozniej

Gość ja na 500 kaloriach
ja juz po obiedzie i 500 kalorii juz mam wiec do konca dnia herbatki, teraz własnie rumianek pije i zobaczymy co rano bedzie. Aha na obiadek wypiłam szklanke przecedzonego barszczu i 1paleczke z ogorkiem

Gość ja na 500 kaloriach
zjadłam jeszcze 1 pałeczke i ogórka a teraz pomarańczke - dzis gorzej głodna jestem ale juz do rana nic poza jakąś herbatka - moze zaraz czerwoną zrobię

Gość ja na 500 kaloriach
jupi - dzis rano 62,9 aż sie chce życ czyli moze zdaze miec te 60 do piatku:)

Gość regellka
moze zdazysz , tylko potem sie nie rzucaj na jedzenie gratuluje :)

Gość ja na 500 kaloriach
własnie o to chodzi że jak widze że spada waga to wogole jedzenie mnie nie korci, dzis robilam dzieciakom tosty i tylko skubnelam poledwiczki 2 plasterki z indyka i ze 3 łyzeczki tuńczyka w sosoie własnym i 2 herbaty za mna a na obiad chyba jogurt i zobacze czy na cos jeszcze bede miala ochote - wiem że niezdrowo za malo ale to jedyny dla mnie sposób na szybka utrate

Gość kakaj
Taka dieta nie jest zbyt dobra, ale to zależy od twego nastawienia. Jak się jednak na nią zdecydujesz to dodatkowo, może powinnaś wykorzystać cenną moc kawy na odchudzanie. To z pewnością przyspieszy osiągnięcie przez ciebie mniejszej wagi ciała. Jak się okazuje najlepsze rezultaty można osiągnąć poprzez zastosowanie kawy odchudzającej - każdego dnia. Może być ona dobrą alternatywą dla tradycyjnej „czarnej. Ale nie wolno przekraczać dawki pięciu filiżanek dziennie. Stosując kawę na odchudzanie wraz z aktywnością sportowa można uzyskać bardzo dobre rezultaty wyszczuplające. A więcej o działaniu takiej kawy znajduje się na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2012/01/20/kawa-ktora-odchudza/

Gość ja na 500 kaloriach
autorko odpuścilas? mi po niedzieli waga sie zatrzymala na 62,9 wiec wczoraj pociągnęlam glodówke (licze na gromy od madrych!) i dzis rano 62,0 wiec dzis tez tylko na wodzie i herbacie i licze ze jutro tez 1kg spadnie bo imprezka tuz tuz