Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka_mała22222

TAK MI ŻAL MAŁEJ MADZIULKI - OD RANA NIE MOGĘ SIE POZBIERAĆ BOŻE...

Polecane posty

Gość znlazłam 2 materiały
http://pl-pl.facebook.com/UWAGATVN nie wiem czemu tamte linki nie działają ale jak tutaj umiecie wejsć to tam kliknijcie tylko na gdzie jest madzia ..

Gość Klarkaa
http://uwaga.tvn.pl/55349,wideo,332907,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,reportaz.html To link do dzisiejszego odcinka uwagi.

Gość stulcie ryje nareszcie
19:21 [zgłoś do usunięcia] stokrotka_mała22222 jesteście jeebnietymi kurrwami OT JEDYNY MADRY KOMENTARZ NA TYM TOPIE:-O

Gość miszmaszmaszmisz
uuuuuuuuuuuu rany to juz duzo wiecej niz tamten 15 sek fragment. Jak ona moze powiedziec ze jej jest dobrze tam gdzie jest ???????????? No i dalej martwi sie juz o swoj tylek :/

Gość A powiedzcie mi czy
wiecie dlaczego Magda urodziła się przed terminem?? Tak się zastanawiam że jakby wyszło że matka sama zabiła dziecko to może to miało jakiś związek?

Gość Blanuś
Ktoś kto pisze żeby skończyć temat jest chyba zdrowo pop.... Jak można się tym nie przejmować. Owszem mam córeczke i stawiam się w sytuacji tej matki ale nawet gdybym nie miała dziecka i tak by mnie to poruszyło. A ludzie, którzy teraz tłumaczą matke Madzi to debile. Jak można nie wezwać karetki. Poza tym biegły stwierdził że po takim upadku nie mógł nastąpić zgon, więc co się stało z tym dzieciątkiem. Ta sprawa dopiero się zaczęła, a matka się we wszystkim plącze tu jest tyle niespójności. Matka mówi że Madzia jej spadła i wyszła już z nieżywym dzieckiem, ojciec natomiast w uwadze powiedział, ze pomógł matce znosić wózek. Niech się wreszcie wezmą za jej przesłuchanie bo ona do usranej śmierci będzie udawała niezdolną do przesłuchania....

Gość zaparmanga
Blanuś alezrozmawiajcie sobie ile wlezie, lejcie lzy, wyrywajcie wlosy z glow ale na jednym topie a nie na stu 😡 Przeciez juz nic innego nie mozna znalezc na kafeterii bo tysiace topikow na temat Madzi, ktore i tak umieraja. I znow nowe powstaja :O Kurwicy mozna dostac :P

Gość mala14512512011
no to kochana dostan juz tej kurwicy i nie miej pretensji ze jest moze z 6 topikow, bo jak jest ze 100 o staraczkach to jakos nie ma problemu. A sprawa jest jak najbardziej na temat. Owocnej kurwicy zycze :P

Gość whitewidows
MOze jeszcze raz zamkna Rutkowskiego bo mu sie nalezy cwaniaczkowi

Gość Jestem już babką
i też nie moge sie otrząsnąć. Juz przed półnioca słyszałam co suie stało. Oby ja sprzedała albo oddala, ale zeby tylko malutka żyła

Gość a oni juz mieli czas, zeby
swoje konta na nk usunac?

Gość xlnder
tez zauwazylam na na nk pousuwali konta. od rana tak jak Wy jestem wstrząśnięta. mysli o tym dziecku we mnie krążą i mysle czy ta magda zyje...

Boże, ja tez cały czas myślę o malutkiej Madzi ... jeszcze tli się nadzieja , moze ona ta suka matka ją sprzedała lub oddała. Moze wykombinowała sobie że jak sie wyda to powie o nieumyslnym wypadku i dostanie najwyżej 5 lat , a po wyjściu zacznie się rzadzić kasą za sprzedaż Madzi . Boże , żeby to się sprawdziło . A jeżeli bedzie ta najgorsza wersja i znajdą ciałko Madzi albo nie , ale stanie na tym że jednak był to nieszczęsliwy wypadek to ta zwyrodniała szmata moze dostać najwyzej 5 lat . Co to jest ja się pytam ????? Czytałam ostatnio artykuł o kobietach w polskich więzieniach , żyć nie umierać , osadzonych jest coś ok. 2500 kobiet , wszystkie w zakładach półotwartych , raz w miesiącu fryzjer, ciepła kąpiel 2 razy w tygodniu , ciepła micha i luzz blues . Nawet jeśli ona ta suka przez matactwa i utrudnianie śledztwa dostanie najwyższy wymiar kary czyli te 5 lat , to wyjdzie jako 27 letnia kobieta, całe życie przed nią , a malutka ... ? Boze , to straszne jest , całe życie miała przed sobą , sama na świat się pchała ...

Gość xlnder
a co studiowala ta dziewczyna ? wie ktos jaki ma zawód?

Gość xlnder
najbardziej szkoda dziecka. jej zle nie bedzie bo w wiezieniach mają jak w spa . ja bym jej dala tylko suchy chleb wode do jedzenia. nic by malpa nie dostala

Gość lowju maczzzz
racja Teneryfa z targówka, mala sama na swiat sie pchala, przeciez urodzila sie wiec sie pchała

nie pchała miała być . Chyba każdy zrozumiał , ale nieeeee .. trzeba sie przypierdzielić.

Gość niech juz znajda to cialo
tego dzieciaka i niech sie w koncu skonczy ta histeria tych garkotlukow na kafe :D Zaopiekujcie sie baranie lby jakims dzieckiem w waszym otoczeniu, biednym i nieszczesliwym a nie w cieplych majtach siedzieice, popuszczacie w gacie od swojej egzaltacji i niczego nie wnosicie. Jestescie darmozjadami, karmiacymi sie jak robactwo cudza tragedia :O

jak można być tak nieczułym ? nie wchodź na takie topiki i się nie wytrzasaj. Skoro koło torby ci to lata , to zajmij się swoimi sprawami .

Gość niech juz znajda to cialo
teneryffaa wlasnie zajmuje sie "wlasnymi" sprawami :O Kompletuje ubrania dla dzieci nie majacych butow i rekawiczek na zime, kupuje jedzenie dla maluchow, ktore chodza spac glodne :O Ty wolisz siedziec na kafe i wylewac lzy, zamiast cos robic. Taka roznica :O

Gość aguś24
To może i ja coś powiem w tym temacie :) widziałam wiadomości łzy mi płynęły jak słyszałam apel , ale teraz to jestem w szoku , dobrze się przysłuchałam tej matce i moim zdaniem jest winna śmierci dziecka , nawet nie chce sobie pomóc po prostu potwierdza że jest winna i któż to wie co tak naprawdę zrobiła tej małej , ja sama jestem mamą ale co to to nieeeeeeeeeeeeee!

to jestes dwulicowym baranim łbem , z jednej strony wyzywasz ludzi, a z drugiej rżniesz matkę miłosierdzia i kompletujesz paczki ( rzekomo ) .

no i znalezli ... a ja gupia cały czas miałam naddzieje,ze madzia odnajdzie sie cała i zdrowa :( Śpij Aniołku spokojnie,już nikt nigdy Cie nie skrzywdzi (*) wierze,ze tam,gdzie teraz jestes jest Ci dobbrze.

Gość baracholka
mk cafe>popłakałam sie....też miałam andzieje