Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria magdaa2

Jakie oskarzenia mozna postawic mamie Madzi skoro ciala nie odnaleziono???

Polecane posty

Gość maria magdaa2

nie ma ciala nie ma sprawy. chyba tak to zawsze jest? tzn ze przetrzymuja ja na wypadek jak cialo sie znajdzie a jak sienie znajdzie to nic jejnie grozi skoro ciala nie bedzie?

Gość twoja mmmmm
włąsciwie to tylko takie że nie udzieliła 1 pomocy

Gość Wodzunia
nie ma ciala nie ma sprawy. chyba tak to zawsze jest? ---- zdurniałaś? skąd czerpiesz taką "wiedzę"?

Gość waldek37
matka pójdzie siedzieć jak nic (jestem prokuratorem sądowym) myślę że 3 lata max + na pewno oddanie pieniędzy tym co się angażowali w akcję szukania dziewczynki, myślę że ojciec ma coś z tym wspólnego

Gość maria magdaa2
jaka wiedze? a jak mozna kogos osądzic jak ciala nie ma? a nie ma ciala=nie bylo zabójstwa/nieumyslengo spowodowania smierci/ nie udzielenie pomocy. i sie zastanawiam jak mozna ja oskarzyc nawet o nie udzielenie pomocy skorociala nie ma to o jakim nie udzieleniu pomocy wogole moze byc mowa? kobieta ma dostac wyrok tak profilaktycznie a dziecko moze jest w niemczech u jakiejs zdesperowanej bezplodnej rodziny?

waldek37 matka pójdzie siedzieć jak nic (jestem prokuratorem sądowym) myślę że 3 lata max + na pewno oddanie pieniędzy tym co się angażowali w akcję szukania dziewczynki, myślę że ojciec ma coś z tym wspólnego hahaha dobre..... taki z ciebie prokurator jak z koziej dupy trabka...

Gość medialna hiena cmentarna
jestem prokuratorem sądowym buahha , jasne! :D

Gość grhrrehrrwrw
jakby zjadłą dziecko to ciała też by nie było. nie trzeba ciała do tego, by poniosła konsekwencje. jej przyznanie się wystarczy

Gość będzie proces poszlakowy
ciała Mateusza Domaradzkiego też nigdy nie odnaleziono, a domniemani sprawcy dostali po 25 lat więzienia.

Gość maria magdaa2
waldku ale na jakiej podsawie dostanie jakikolwiek wyrok i jeszcze zwrot pieniedzy za akcje? mowie o przypadku jak ciala nie znajdzie a moze tak byc.

Gość twoja mmmmm
Do Waldek 37 Jeśli nie odnajdą zwłok to pozostaje im tylko uwierzyć w wersje matki. Więc jeśli ona się nie przyzna i będzie się upierać że wyślizgneła jej się z rąk i że to był wypadek a nie zabójstwo to jakie zarzuty może przedstawić jej prokuratura?

Gość maria magdaa2
aha no wlasnie to mnie interesuje takie terminy jak proces poszlakowy itd.

Gość Rutkowski to nie policja
na pewno utrudnianie śledztwa i składanie fałszywych zeznań. A dopóki nie ma nic innego, to niestety nic więcej.

Gość maria magdaa2
ajezeli za 10lat wyjdziena jaw ze dziewczynka mieszka w niemczech i jest ta zaginiona madzia sprzed lat to wtedy dadza matce dziecka gigantyczne odszkodowanie za kazdy spedzony rok w wiezieniu. a zwrot kosztów calej akcji? chyba by musiala do konca zycia splacac. bo troche kasy na to poszlo,oplacic kazdego pachołka z napisem policja by sie słanial ulicami sosonowca itp

tez jestem że ojciec ma coś wspólnego i to duzo....wygląda na takiego co wogule go nie martwio to ze córki niema

Gość maria magdaa2
rutkowski.. no wlasnie tez mi sie tak wydaje.. pozatym jak bedzie miala swietnego obronce to za skladanie falszywych zeznan nawet nie beknie.. stracila dziecko jest w mega szoku da sie z takich oskarżeń wyjsc

Gość waldek37
dzieci kochane moje :D jak ja uwielbiam rozmawiać z tak mało inteligentnymi osóbkami, poczytajcie trochę o tej sprawie, chodźcie na studia gdzie przez 10 lat będzie wam wbijana na pamięć formułka PRAWA POLSKIEGO to pogadamy ;)

waldek, ty się nie kompromituj, ja nie jestem w żaden sposób związana z prawem i wiem takie rzeczy :O przede wszystkim policja ma swoje sposoby na wyciąganie prawdy i na bank będą próbowali złamać matkę. Każde jej słowo z przesłuchań trafi do akt, więc nawet jeśli nie odnajdą maleństwa, to baba może dostać nawet dożywocie.

Gość maria magdaa2
dokladnie ojciec jakby w innym swiecie, jakby to dziecko sasiadki zaginelo a nie jego. Napewno jest w to zamieszany a to publiczne ogloszenie przez rutkowskiego ze ojciec nie ma z tym nic wspolnego to kolejna zagrywka. kilka dni temu tez publicznie oglosil ze rodzice sa wykluczeni z grona podejrzanych a za plecami szykowal jak ich podejsc, tak jest i teraz z ojcem dziecka. Ogloszenie go nie widnnym spowoduje ze stanie sie łatwa ofiara dla rutkowskiego. to przebiegly czlowiek tak jak i matke rozpracowal. a ta głupiutka zamiast twardo sie trzymac swojej wersji dała plame. ale czego sie spodziewac bo gówniarze, mafiozi sie łamia a co dopiero takie wystraszone dziecko

Gość maria magdaa2
srocie a nie dożywocie.. juz nie koloruj by dodac pikanteri tematowi :)

Gość maria magdaa2
"policja ma swoje sposoby na wyciąganie prawdy i na bank będą próbowali złamać matkę." jakos nie potrafili biedni nic wyciagnac. jakbys jeszcze nie ogladala wiadomosci to rutkowski ją zlamal. ale o tym jakos nie piszesz tylko o nie udolnej policji

może dostać dożywocie za zabójstwo dziecka, do tego dojdą paragrafy za mataczenie ii składanie fałszywych zeznań. Google ciągle działają :O

matka była przesłuchiwana tylko dwa razy, policja na bank brała pod uwagę że ona stoi za zniknięciem dziecka. Najpierw pytasz, a jak ktoś ci rzeczowo odpowiada, to najeżdżasz.

Gość maria magdaa2
ok rzeczowo odpowiedzialas ale jakbys nie zauwazyla to RUITKOWSKI poznal praawde moze troche czola bys pochylila dla tego czlowieka a nie o policji wypisujesz. czyz to nie on wyciagnal z niej cala prawde?no slucham. dydby nie on nie mailabys tej radochy z poznwania tych wszystkich pikantnych szczegółów.. jutro nasteone.. uzupelnij zapasy w popcorn i cole

Rutkowski to będzie miał proces za nadużycia wobec podejrzanej, on nie ma licencji na wykonywanie zawodu detektywa. Oceniam fakty na sucho, w przeciwieństwie do ciebie. Koniec transmisji.

Gość tak to widze
ech wy znawcy od siedmiu bolesci ----------matka w kazdej chwili moze zmienic ,odwolac zeznania albo nic nie zeznawac takie ma prawo a do wymiaru sprawiedliwosci nalezy udowodnienie jej winy i w wypadku nie znalezienia zwłok dziecka moze sie odbyc proces poszlakowy oparty o dowody które zbierze policja ,jak bedzie cwana a jest to jeszcze dlugo będzie czarowac a zeby ja skazac to sadowi trzeba przedstawic mocne dowody a to moze tylko policja i prokuratura a te wszystkie dowody które zdobył pan rutkowski to na razie mogą się zdac psu na bude!!!!!!!!!!!!1

Gość maria magdaa2
DOKLADNIE TEZ MI SIE TAK WYDAJE, ZE BEDZIE WSZYSTKICH WODZIC ZA NOSY JAK JEJ SIE PODOBA I DOPÓKI DZIECKA NIE ZNAJDA to moga katarzyne w. pocalowac w doope, nic na nia nie maja jak do tej pory

Gość lord stront'
To co powiedziała Rutkowskiemu, jest nic nie warte. Może zeznać, że jej oświadczenie zostało wymuszone i zszokowana powtórzyła to przed policją, tym bardziej, że Rutkowski zagrał tym nagraniem w tv, promując samego siebie i wykazując rzekomą skuteczność w tej sprawie. W każdym razie Rutkowski jest cienki jak rosół z kolibra. Chciał się napaść medialnie przy tej sprawie i pewnie trochę mu się udało. Oczywiście, że matką kręci, ale odnoszę takie wrażenie, że udział Rutkowskiego, może jej pomóc w unikaniu odpowiedzialności, bo będzie miała dodatkową osobę, do pomawiania (w śledztwie i na procesie) o swój kiepski stan psychiczny i patrząc na publikację tego filmu, będzie miała pewien argument. Może, jeśli Rutkowski wlezie komuś pod nóż (wiadomo, że policja go nienawidzi), będzie odpowiadał za, być może utrudnianie śledztwa. Oczywiście on nie działa z matką, tylko uprawia nachalną i szkodliwą dla śledztwa autoreklamę. Czy proces będzie poszlakowy, jaki będzie zarzut, to chyba za wcześnie rozsądzać. Natomiast gdyby założyć obecny stan wiedzy jako podstawę do procesu, to zarzut zabójstwa, jest oparty jedynie na pewnej koncepcji, owszem niegłupiej, ale bez oparcia w dowodach. Nie wiem, czy prokuratura zdecydowałaby się na taki zarzut? Nie ma ciała, nie ma świadków? W tej chwili zapewne policja i prokuratura, robią wszystko aby postawić porządnie udokumentowany zarzut. Myślę, że sprawa jest jak to mówią rozwojowa. Postać męża, jakaś wiedza dziadków, wreszcie gdzieś dziewczynka musi być, lub pewnie już tylko jej ciało.

Gość tak to widze
ona nawet przed sądem moze wycofac lub zmienic zeznania ona nawet nie musi sie bronic bo wszystkie poszlaki nie poparte mocnymi dowodami sa na jej korzysc jako aktorka daleko by zaszla zobaczycie jeszcze jaka wyjdzie z tego szopka wystarczy zeby teraz powiedziala ze chciala zakpic z detektywa dlatego podala mu taka wersje zdarzenia i facet jest ugotowany a my mamy kolejny aspekt sprawy juz na wesolo !!!!!!!!!!

Gość lowju maczzzz
dokladnie przeciez mogla cokolwiek mu powiedziec, zeby dac szansemalej bezpiecznie opuscic kraj.. wiedziala ze wtedy tu zatrzyma cala uwage, policje, .. moze dostala za mala 50tysiecy i musi kombinowac by jej to sie udalo