Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria magdaa2

Jakie oskarzenia mozna postawic mamie Madzi skoro ciala nie odnaleziono???

Polecane posty

Gość tak to widze
mam nadzieje ze policja zabezpieczyla mikroslady na progu ktore musza byc po uderzeniu glówki dziecka o próg duzo by to wyjasnilo ,oczywiscie jezeli takie zdarzenie mialo miejsce ale czy napewno ?

proces poszlakowy bedzie sie ciagnal i musza cos znalezc zeby ja skazac pamietacie glosna sprawe z wrzuceniem malego chlopca do wisly? matka najpierw zostala skazana na 25lat a ppozniej uniwinniona:O do dzis tego nie rozumiem

Jeśli nie odnajdą ciała to nic jej nie grozi. To że się przyznała może później zdementować mówiąc ze była w szoku, że ją zmusili itp. Jeśli nie będzie ciała to jedyne co jej grozi to kara grzywny za składanie fałszywych zeznan. Ktoś oglądał może UWAGE? Tam były filmy z ukrytej kamery gdzie matka Magdy kłóci się z teściową i rozmawia z detektywem. Ona mówi że chce iść do więzienia bo już nic nie ma. Mówi też że to gdzie jest dziecko nie ma znaczenia bo tam ma się dobrze.

nieogladalam a szkoda:( ale cos mi mowi,ze ona to dziecko sprzedala za granice

Gość 4589789787345
Blondyna zarzuć linka

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
http://uwaga.tvn.pl/55351,news,,wiem__ze_klamiesz,reportaz.html albo chodzi o niebo albo o sprzedaz

Zobaczcie sobie. Moim zdaniem ona jest usprawiedliwiona. Owszem należy jej się kara za nieudzielenie pomocy i składanie fałszywych zeznan.

Gość 4589789787345
no szok. Jeszcze tylko nie wiadomo czy to naprawdę ona a nie jakaś aktorka. Twarz jest zamazana.

Może jestem głupia ale wierzę w przepowiednie Jackowskiego. Wiele z nich się spełniło i tu też myślę że moze mieć rację. On uważa że jakiś mężczyzna jej pomógł i że Magda została uduszona.

Gość 4589789787345
Można byc pewnym że rozmowa jest prowadzona z matką Magdy?

WIDAC OJCIEC-DZIADEK odmowil spotkania z jasnowidzem, juz to pachnie ze byl dobrze wplatany ,ojciec dziecka to mlody doktor, nie wiedzial nic o madzi, jeszcze brat bedzie wmieszany ,ona zostawiala u matki dziecko nawet na 2 tygodnie i wychodzila bez slowa... babka tak zeznala..nie opiekowala sie madzia dobrze do konca,madzia urodzila sie jako wczesniak i 2 tygodnie lezala w inkubatorze...od urodzenia mial zycie cierpiace,a matka do konca jjej zycie zmarnowala...

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Odnaleziono ciało pod gruzami w opuszczonym budynku. Jackowski miał rację w tym wszystkim! Powiedział, że mała w Sosnowcu i że nie żyje, że to wszystko zaskoczy ludzi i że jest w jakimś gruzie, a pierwsze co powiedział, jak zdj Magdy zobaczył to 'zsyp'. WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZIŁO. Jeszcze zostaje opcja z tym mężczyzną i tym,że to było zaplanowane.

Gość moim zdaniemm
Ta kobieta najwyraźniej NIE WIEDZIAŁA gdzie jest ciało. Pewnie kryje męża.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No, ale później je wskazała, cały czas siedziała w areszcie, raczej się z mężem nie kontaktowała.