Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinkaaaaaaa

studentki? po co te studia

Polecane posty

Gość fuuuuuuuuuuu
a ten kawal znacie: Co sie robi po turystyce i rekreacji? ... podrozuje i odpoczywa!!! :P

"ja, po studiach, kobieta sukcesu, znudzona facetami - ale masaz stóp jest fajny. Znajduje Twoj gabinet - to oczko wyżej w hierarchii spolecznej niz bycie pucybutem" matko co za zascianek umyslowy;/ ;-) konbieta...czego? sukcesu? - to zalezy jak go definiowac - a dobry pomysl na biznes - chocby masaz stop - to jest dla mnie sukces;-) as easy as it is;-) a nie pani co ludziom wylicza raty kredytu hipotecznego ;-) "Ty ze służalcza miną podchodzisz do mnie, masujesz moje stopy, gdy ja patrze na ciebie z pogardą" chodze na masaze (stop rzadziej ale tez) i jeszcze nigdy nie zywilam pogardy - raczej wdziecznosc - no ale ja nie musze sobie niczego rekompensowac;-)) a kazda praca =sluzba , rozni sie tylko forma;)) " Na koniec rzucam na podłoge 20zł za usługe i wychodze, odjezdzam..." jak na podloge - to od tego jest ochrona zeby cie odpowiednio potraktowac - a i jeste to twoj ostatni masaz stop w tym salonie;-)) kobieto "stresu";-)))

"a ten kawal znacie: Co sie robi po turystyce i rekreacji? ... podrozuje i odpoczywa!!!" sowja droga - jaki trzeba miec tupet zeby 5 lat rekreacje studiowac;-)) chyba tylko zarzadzanie kanalami tv - taki kierunek moglby to przebic;-))

Gość kobieta sukcesu nie rzuca
na podloge pieniedzy masazystce ani komukolwiek ( przynajmniej kobieta sukcesu towarzyskiego - dama ) . To tak przy okazji:)

Gość juz ci pisze ewelinko
o rany na żartach sie nie znacie zakpiłam z durnej baby i tyle :P kasy nikomu nie rzucam PS zawsze myslalam, że ROR to facet!

mnie smieszy samo sformulowanie "kobieta sukcesu" bo jest takie puste jak tok rozumowania jego autorki;-)) a niech sobie rekompensuje - tyle rzucac to bedzie musiala raczej 200 zl, - nie widzialam masazy w cenach 20 zl;-))

"o rany na żartach sie nie znacie zakpiłam z durnej baby i tyle kasy nikomu nie rzucam" sczesliwie mamy inne poczucie humoru;-))" PS zawsze myslalam, że ROR to facet!" to moze nie mysl za duzo - bo widac efekty tego s amarne;-)

Gość fuuuuuuuuuuu
dobrze jej napisala... ROR sobie wkrecila obrone ucisnionych ktorzy sobie znowu wkrecaja ze jest dobrze tak jak jest wczesniej wspomniana pani wcale nie pisze o zakladaniu wlasnej dzialnosci "stopowej" tylko o zwyklym kursiku, po ktorym moze bedzie miala podaz... podobna sprawe maja np geriatrycy, nikt nie chce obcowac ze starymi ludzmi wiec malo kto wybiera taka specjalizacje, i dzieki temu maja jakas szanse w przyszlosci ogolnie to niewyolbrzymiajmy ;]