Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crayonaa

Potrzebuje natychmiast jakiegoś DJ'a albo sosssssa!

Polecane posty

Gość crayonaa

pilnie potrzebuje przerobicc piosenke która jest nudna ale refren jest super i potrzebuje ten refren wyciąć i zrobić z niego 3 minutowac piosenke. to chyba nie jest trudne? niech mi ktos pomoze :(

jasne ze jednym palcem bym ci to zrobił ale nie mam dzwieku w kompie !!!!!!!!!!!!!!!!! buuu no sorka :(

Gość crayonaa
sosss od tygodnia to słysze! :( 😭 kiedy bedziesz miał karte? stacjonarny? moge wyjac ze swojego nieużywanego stacjonara (z 1999 roku) i Ci wysłać?

jesli nie masz zintegrowanej karty to mozesz wysłac tylko ze jesli stare to dzwiek bedzie do bani : ( ale spokojnie na urodziny podobno mam dostac wiec jak bede miał to mozesz sie do mnie zgłosic ;)

Gość crayonaa
wszystkiego najlepszego wodniczku :* a jak podasz mi dokładną date urodzin to bedziesz miał na kafe moc życzen :) nie wiemjaką mam karte nawet nei wiem jak to sie wyjmuje :D ale tak napisałam bo chciałabym Ci pomóc:)

dzieki za życzonka z wyprzedzeniem : D daty urodzin nie zdradze ale na bank napisze tutaj jak znow usłysze ten bass : P

Gość crayonaa
jaki bass? kiedy ostatnio miałeś dzwiek i od czego popsuła sie karta?

komp mi sie przegrzewał i padło na karte graficzna wiec po zdjeciu jej i dokładnym czyszczeniu kompa wszystko działało ok procz dzwieku ktory znikł... wszystkie sterowniki wgrywałem itp nic nie da sie zrobic i wychodzi na to ze zintegrowana karta dzwiekowa padła.... ale co sie dziwic jak tworzac nuty robiłem takie częstotliwości ze komp sie az ciął :D

Gość crayonaa
o kurde... ale to stacjonarny? bo ja mam lapa i też sie przegrzewa non stop... :O :O aaaah co ja bym zrobiła bez dzwieku! 😭 sossiku nawet nie wiesz jak ci wspolczuje...dwa dni bez muzyki to dla mnie katorga..

Gość crayonaa
zaczne oszczędzac mojego kompa żeby też sie to nie stało :D a mialeś jakies ostrzezenie że za duża temperatura?

w sumie temperatura była ok ale karta graficzna nie wytrzymywała tego bo sie zużyła, komp sie wtedy zacinał i obraz wyłączał : ) po jej wyjęciu komp pracuje jak nalezy ale juz bez dzwieku ...