Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilo gram

Jak wy sobie radzicie z kg?

Polecane posty

Gość kilo gram

Witam was dziewczynki:) od 16 miesiecy jestem mamą od tej pory nie moge schudnac po ciązy zostalo mi 10 kg chciałabym schudnąc do czzerwca ale kompletnie sobie z tym nie radze... nie wytrzymam na bardzo wymagającej diecie...dukan, kopenhaska itp probowalam wytrzymuje ok 4 dni... Dziewcyny co mi radzicie?

Gość kilo gram
Chyba z nikim sobie nie pogadam...

Gość dfgb111
mniej jeść, liczyć kalorie, najskuteczniejsze ale wymaga woli. Szukaj wątku 1000 kcal

Gość lajla90
Ja robie tak,że przykładowo dwa dni sie odchudzam, pozniej jedne dzien objadam, kilka nastepnych ograniczam jedzenie i tak w kółko. Nie wytrzymałabym nie mogąc co jakiś czas najeść się wszystkiego na co mam ochote.

Gość kilo gram
Lajla90 a czy chudniesz? widać jakieś efekty?

moj przykaldowy jadlospis. Sniadanie: Kromka chleba z pasta jajeczna (jajko gotowane, jogurt nat. Pietruszka), II sniadanie: musli(platki bez zadnych dodatkow) z bananem jablkiem i mandarynka, obiad: filet z kurczaka przygotowany na teflonie z warzywami, kolacja: serek wiejski, ogorek zielony szynka pomidor cebulka zielona. Dwa lata temu takim jedzeniem udalo mi sie schudnac 15kg w ciagu 3 miesiecy, dodam tylko ze dodatkowo spacerowalam i cwiczylam na stepperze. Teraz znowu wracam ale zaczynam od poczatku wiec nie moge powiedziec ile juz udalo mi sie schudnac;)

Gość AptekawBiedronce
pierdolicie z tymi swoimi sposobami;/ ja jestem 6 mcy po porodzie ale juz po 4 miesiacach mialam -13 kg. potem przerwa i start od 19 stycznia. licze kalorie + min 1,5 h cw//dzien.

najlepsza dieta na świecie? moim zdaniem jeść mniej rozsądne mniejsze porcje . oczywiście dodaj warzyw do diety i poruszaj się :)