Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robić ! :(

Tyle razem już a ją nie jestem już pewną swych uczuć. Pomozcie zrozumieć mi moje

Polecane posty

Razem 4 lata i 3 miesiące. Ją mam 21lat on 24lata. Na początku byłam z nim bo mi się podobał potem było coś więcej bardzo się zakochałam. Jakiś ponad rok było super potem było gorzej zaczynały się rozstania a ją za każdym razem błagałam żeby mnie nie zostawiał . Bywało dobrze potem gorzej. Przez jakieś półtora roku teraz , czułam się jak taki śmiec nie okazywał uczuć był nie miły itp rozmawiałam nie raz i nic to nie dawało. W końcu miałam okazję wyjechać do pracy z dała od domu tam sobie przemyślałam wiele pękło coś we mnie . Zostawiłam go. Nawet poznałam fajnego chłopaka ale jakoś kontakt potem się nie utrzymał. Choć do tego czasu ciągle o nim myślę choć minęło pół roku. Ogólnie jak wróciłam do domu to dałam szansę chłopakowi byłemu. Ogólnie zmienił się nie do poznania . Na początku myślałam że to będzie trwać chwilę. A tu szok minęło już parę miesięcy a on nadal czuły opiekuńczy wiem że mnie kocha. Ale ją chyba go nie. Tak zależy mi na nim jest dla mnie ważny ale chyba to nie miłość. Powiedziałam mu o tym ale on pomimo wszystko chce być że mną. Nie chce go ranić i może jestem jakąś egoistka nie wiem jak to nazwać ale nie chce go zostawiać . Czasami mam chwilę że chce go przytulić . Ale zaraz potem albo na drugi dzień w ogóle nie wiem jak mogłam tak myśleć. Mam tak mieszane uczucia że nie wiem co zrobić. Potrzebuje obiektywnej oceny. Pomozcie :) proszę

Niech ktoś odpisze proszę

Gość Plastusiowypamiętnik
może zdecyduj się czego chcesz od życia? będzie ci łatwiej obrać dalszy kierunek...

Właśnie nie wiem czego chce... Ale wiem że jakoś przyszłości sobie z nim nie wyobrażam na dzień dzisiejszy :( kurde czemu to takie trudne. A pozatym ją go bym nie umiała zostawić tak go zranić :(

Gość gumowy ideał kobiety
sądzisz, że mniej go ranisz żyjąc na pół gwizdka? No chyba, że tyle mu wystarcza...

To co mam zrobić? Dlatego pisze bo nie wiem co zrobić. Znajomym się nie pytam bo oni i tak mają złe zdanie o nim więc nie ma co się pytać

Idę już spać :( chyba nikt więcej mi nic nie doradzi