Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EnigmaEn

Ciąża. Brak objawów. Czy to normalne ???

Polecane posty

Gość EnigmaEn

Jestem w 6 tygodniu, oprócz braku okresu i wrażliwych sutków (ale do zniesienia) nic mi nie dolega. Czy to normalne czy świadczy o tym ze cos nie tak ???

Gość r4r4rr
Jeszcze bedziesz tesknic za tym stanem...

Oj, będziesz. Mi się zaczęło gdzieś w 9 tygodniu, a skończyło w połowie 5 miesiąca :D

Gość EnigmaEn
A sądzilam ze objawy to juz gdzies w terminie spodziewanej @ sie zaczynaja ;)

Różnie bywa, ja miałam mdłości góra 2 tygodnie (między 10-12 tc) i o dziwo najbardziej odczuwałam je wieczorem. W czasie ciąży zwymiotowałam RAZ (ok 10tc)tylko dlatego, że strasznie bolała mnie głowa. Migrenowe bóle głowy to co najgorzej wspominam z czasu ciąży- towarzyszyły średnio co 2 tygodnie przez cały czas jej trwania, poza tym było super, zwłaszcza 5-8 miesiąc, ale za to poród masakra...:) A w ogóle: http://marko-baby.pl/index.php?pid=wielki_final to link do konkursu, w którym bierze udział mój syn MAKSYM (14 zdjęcie) może wygrać zakup w sklepie z zabawkami za kwotę 2tyś, jeśli możecie, proszę zagłosujcie na MAKSYMA dzięki i życzę wszystkim spokojnej ciąży i zdrowego dzieciątka, jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem.

jak juz tak bardzo shizujecie takimi sprawami to ja dorzuce czarnego humoru i powiem ze w 1 ciazy gdy nie mialam objawow nie zapowiadalo sie to na dobrze rozwijajaca sie ciaze-poronilam w 2 ciazy mialam wszystkie mozliwe objawy i ciaze donosilam i co teraz bedziesz panikwoac czy poronisz ? kazda ciaza jest inna JEDNA MOZE MEIC OBJAWY A INNA NIE,moja kolezanka obecnie ejst w 12 tygodniu i nei ma objawow ani jednego

Gość EnigmaEn
Nie o to mi chodzi ze od razu poronie bo ty mi tak powiesz. Jestem młoda, to moja pierwsza ciąża. Wszędzie naokoło dziewczyny pisza, że mają mdłości, dokuczają im zapachy, piersi nie da się dotknąc... Mnie nic nie dolega, to się zastanawiam czy jest wszystko ok. Tak trudno to zrozumiec ? Prosiłam tylko o odpowiedz a nie o cynizm

Gość cięzarówa231222
jestem w 20 tygodniu i poza nabrzmiałymi piersiami i senności nic mi nie jest i nie było. To normalne, nie musisz się źle czuć, żeby być w ciąży :)

Ja nie mialam objawow typowo ciazowych, teraz jestem w 29 tygodniu. Raz mi sie nie dobrze zrobilo... Ciaza przebiega prawidlowo.

hehehe i hahaha a śmieje się bo tak bardzo przypominasz mi mnie i moje własne obawy... do 7-8tc czułam się BOSKO! potem jak zaczęły się mdłości, wymioty, zgagi itd. itp. to trzymają do teraz a jestem w 21t.c.

Gość wisienkapożeczkowaa
ja do 3 miesiąca miałam po 2, 3 dni krwiwienia coś jakby okres ale troszke krótsze a poza tym nic mi nie było , w 4 miesiącu krwawienia brak więc zrobiłam teścik i 2 kreseczki :)

Gość rumianek dzbanek
No co to jest 7-8 tc.? Bez urazy ;) A co do "czekania" na objawy, to za Chiny tego nie rozumiem. Organizm to nie maszyna i zbieranie statystyki na forach można sobie do kieszeni wsadzić.

Gość a właśnie że można
a pamiętasz jaki miałaś śluz w tych 3 miesiącach? zwłaszcza w terminie dni płodnych?