Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Przyciągam "przeciętniaków".

Polecane posty

powiem ci tak jesteś popierdolona jak sto pięćdziesiąt, skoro ci sie podoba jakiś facet to czemu nie zagadasz sama? co to średniowiecze? Chcesz fajnego kutaska dostać to sie postaraj SukOOOO

Gość balum balum
Moze obracasz się w środowisku młodych narkomanów. U nich zeby szybko się psują.

Gość kasia5266
Te wpisy, które są normalne to nie są normalne bo to podszywaczka wpisuje, ja jestem lekko puknięta.

Gość Tereska1234
Lonely Boy masz rację w tym przypadku to paszczur a ma się za pępek świata. Ja fajnie wygladam a nigdy bym nie powiedziała że ktoś jest przeciętny tylko dlatego że Bozia urody mu nie dała.

Dobra nie chcę być wredny, po prostu więcej wiary w siebie i sama zagaduj, dbaj o siebie, nie wychodz nieuczesana maluj się itp. Dawno się nauczyłem i ty też musisz, że jedyną osobą która może zmienić twoje życie jesteś ty sama. A uwierz mi że my faceci bardzo dobrze poznajemy jak dziewczyna sie nami interesuje, wystarczy, że bedziesz zagadywać na byle jaki temat, szkoła, pogoda nie ważne. To typowe u ludzi, żeby się pytać czemu inni tak mi robią, mają do mnie taki stosunek, nie zagadaują... etc. PO PROSTU WEŹ ŻYCIE W SWOJE RĘCE PATRZĄC NA INNYCH MOŻESZ TYLKO DREPTAĆ CZY NAWET BIEC ALE TYLKO W MIEJSCU Pozdrawiam mam 20 lat i jestem przystojny wysoki i inteligenty

Gość kasia5266
Bywało tak, że zagadywałam i co z tego.Hm i nie mówię że przeciętni faceci nie mają żadnych zalet i na nic nie zasługują.To nie jest tak, ale przecież się nie zmuszę żeby się spotykać z kimś kto mi się nie podoba.

Gość balum balum
Wogóle to dziwne że przyciagasz tych z popsutymi zębami, to tak rzadkie jak przyciagać samych z liszajem na lewym policzku.

Gość kasia5266
Mówię że też zagaduję ale to nic nie daje.Poza tym znam kilka dziewczyn które w ogole pierwsze nie podejdą do faceta bo są nieśmiałe a mimo to zagadują do nich fajni.

kasia a myślisz ze ja mam zawsze pozytywne reakcje u dziewczyn? nie!! grunt to sie nie poddawać, Każdy jest jednostką którą nikt się nie interesuje musisz tak długo krzyczeć aż cię usłyszą

A teraz opluj sobie palce i wjedź sobie w pizde bo coś niewyżyta jesteś ;0

Gość kasia5266
Z krzywymi głównie+czasami właśnie z żółtymi i popsutymi:)

Gość Emmett Fitz-Hume
Boś brzydka ;)

Gość balum balum
"Czas na chwilę prawdy, bo widzę nie ogarniasz: KAŻDY MA TO, NA CO ZASŁUGUJE" Cofnij się w czasie i powiedz to Maxymilianowi Kolbemu

Gość kasia5266
Zaden z Was mnie nie zna więc skąd możecie to wiedzieć.Zresztą osoby, które wypowiadają się w ten sposób również mają kompleksy.Bo inaczej, aż tak nie ruszyłoby Was to co napisałam:)

Jest piątek wieczór, siedzimy w domu - czyli albo jesteśmy zajebiście zmęczeni albo mamy do skończenia super-ważną-rzecz-na-wczoraj której zrobić się nam zajebiście bardzo nie chce, więc swoją frustrację wyładowujemy śmiejąc się z głupiej prowokacji...jeszcze trochę i będzie to śmiech szaleńczy, ale co tam.

Gość kasia5266
Właśnie to samo bym mogła powiedzieć o podejściu niektórych osób tutaj.Bo napisałam jedynie że uważam, że osoby które nie dbają o wygląd swoich zębów są dla mnie nieatrakcyjne:)A zostałam skrytykowana jakbym co najmniej napisała, że uważam się za super laskę, a połowa ludzi na świecie to paszczury:)A przecież myślę że ponad połowa ludzi na kafe też ma jakieś cechy zewnętrzne, które ich w jakiś sposób zrażają u płci przeciwnej tylko tego nie powie.

Gość kasia5266
A już najbardziej rozwaliło mnie to, że zasługuję na to, żeby doczepiali się do mnie Ci, którzy nie dbają o zęby:).hehe dobre:)

Nie-e, to się nazywa selekcja naturalna. Twoje ładniejsze i fajniejsze z charakteru koleżanki złapały wszystko co najlepsze, Tobie zostali ci z brzydkimi zębami.

Gość balum balum
Może przyciagasz duże dzieci. A jak wiadomo dzieci lubią cukierki, a od cukierków psują się zęby. Duże dzieci jak to dzieci lubią mamy. Więc musisz miec cos z matki. Np, chodzisz ubrana jak stara baba.

wiesz jest takie powiedzenie "swoj do swego ciagnie";-)

Gość kasia5266
Hehe tak ubieram się w mochery i grube babcine swetry to pewnie dlatego:):)

Gość money
pierdolisz farmazony, szukasz opalonego brunecika, kogho chcesz oszukac:-)