Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no zesz ku..

moj brat!

Polecane posty

Gość no zesz ku..

podejrzewam, ze moj brat oszukuje swoja dziewczyne...boje sie ze chce ja zdradzic...wiem ze jest ina dziewczyna nim zainteresowana... wiem, ze cos chyba jest na rzeczy:/ matko ja chyba wlasnego brata nie znam...nie amm dowodow ale sa przeslanki ku temu zebym moglamyslec ze zainteresowal sie ta dziewczyna...najgorsze ze jjego dziewczyn a daje mu naprawde duzo swobody...wiec moze miec wolna reke do roznych spotkan:( poki co to chyba jeszcze nie zaszlo daleko ale boje sie ze ja zdradzi i ze ona bedzie cierpiec ajk sie dowie. co mma robic, powiedziec mu ze wiem ze cos jest nie tak i go przestrzec zeby tego nie robil? czy jej powiedziec? juz nie wiem. najgorsze ze on wyklinal mojego bylego ktory tez mila sklonnosc do "kolezanek" - a wychodzi na to ze JAK JEST OKAZJA to kazdy z nich jest zdolny do tego samego! faceci to jednak swinie!

Gość ACTA inkwizytor
może z nim porozmawiaj zanim zaczniesz siać ferment na podstawie swoich strachów?

Gość no zesz ku..
nie sieje fermentu. nikomu nie powiedzialam, pisze tylko tu na forum, anonimowo - mam nadzieje:P cos wspomnial o jakiejs nowej kolezance ale to zignorowalam. do czasu az wykasowal rozmowe z archiwum gg w ktorej rozmawial o niej z kolega:(:/ mam nadzieje ze nie zrobi jakiegos glupstwa...a jesli cos mu sie odwidzi to ze zachowa sie jak facet a nie jak malpa ktora nie pusci jednej galezi az nie zlapie drugiej.

Gość no zesz ku..
nikt nie mial podobnej sytuacji?