Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartłomiej1980

kobieta nie w moim typie !!!

Polecane posty

Gość MARLENKA XXX
a ja uwielbiam----> masz rację. Autor sam nie wiem czego chce. Jeśli mi się facet nie podoba, nie pociąga mnie fizycznie to nie brnę dalej bo to bez sensu.... Jeśli jest tylko pociąg intelektualny zostaje zwykła znajomość i wsio...

Gość MARLENKA XXX
A długo już z sobą piszecie ???

Gość Bartłomiej1980
tydzień

Gość jak dla mnie to proste
jak nie chcesz o wyglądzie to proszę bardzo alternatywę: "poznałem właśnie fajną dziewczynę i z nią się spotykam. Tak że milo się rozmawiało ale nie chcę ciągnąć znajomości na dwa fronty. Wszystkiego dobrego, cześć" i tyle.

Gość MARLENKA XXX
No to proszę Cię.... To może do minimum ogranicz pisanie z nią. Wiesz-odpowiadaj na wiadomości z opóźnieniem, zdawkowo, bez rozwijania się....powinna się zorientować, że kiepsko jesteś nią zainteresowany. Jeśli jest inteligentna sama odpuści... Albo napisz coś w stylu "wiesz-poznałem kogoś, być może to jest to, chce żebyś wiedziała, nie chce Cię oszukiwać itp..."

Gość a ja uwielbiam
czyli gadaliscie, fajnie bylo, dostales zdjecie i nie spodobala ci sie? ja bym nie odpisala juz wiecej po prostu :D napisz jej tak jak polecil ktos wyzej, ale to mocno naciagane

Gość a ja uwielbiam
MARLENKA, inteligentna kobieta juz dawno by sie domyslila i wgl inaczej to wszystko rozegrala, jak dostales zdjecie, to cos jej musiales napisac, napisales ze ci sie podoba?

Gość MARLENKA XXX
Musisz to skończyć i tyle. Ona nie zamierza tego zrobić. W tej chwili ją krzywdzisz przeciągając...

Gość Bartłomiej1980
Jest szalenie inteligenta. Mam niekiedy problemy, żeby odpowiedzieć na jej pytania - zagrywki psychologiczne.

Gość drenażysta
Poznaj inną. Jak sądzę nie masz opcji inaczej byś już dawno ja zignorował. Staw czoła faktom i bądź bardziej egoistyczny - nie możesz utrzymywać z kimś kontaktu z powodu poczucia winy, że kogoś urazisz, a de facto jeszcze nic nie zrobiłeś. Pozbądź się takiego sposobu myślenia bo nie znajdziesz kobiety jakiej chcesz. Jesteś facetem i to Ty decydujesz z kim się spotykać i rozmawiać - nie inaczej. Przestań pisać - po kilku, kilkunastu ona dniach zrozumie, że nic się nie rozwinie, albo zaproponuj jej, że zostaniecie tylko znajomymi - nic więcej.

Gość Lady Warden
Bartłomieju! Twoim psim obowiązkiem jest zaspokojenie tej kobiety, służenie jej i spełnianie wszystkich jej marzeń erotycznych! Jako mężczyzna musisz zdawać sobie z tego sprawę. Ona cię wybrała, a ty musisz podołać wyzwaniu. Jeśli tego nie zrobisz to jesteś skończonym patafianem i nie licz na drugą szansę. Żadna inna kobieta już cię nie zechce.

Gość a ja uwielbiam
po pierwsze, zdjecie sie wysyla na samym poczatku, zeby nie bylo problemow potem. no, autorze, co odpisales jej, jak dostales zdjecie?

Gość Bartłomiej1980
@ Lady Warden W krajach muzułmańskich za promowanie takiej teorii dostałabyś najprawdopodobniej baty.

Gość MARLENKA XXX
BARTŁOMIEJU---> odnoszę wrażenie, że się nieziemsko motasz i sam nie wiesz czego chcesz....jej inteligencja Cię pociąga, intryguje..wizualnie Ci się nie podoba...więc albo w to idziesz dalej albo to skończ.

Gość Bartłomiej1980
foto miała udostępnione na samym początku i sama do mnie zagadała, bo zobaczyła, że ją odwiedziłem (na miniaturkach niewiele widać)

Gość ale wy pieprzycie głupoty
też masz kurwa dylemat mi dziewczyna w twarz po 8 miesiącach bycia razem powiedziała ,że " to jednak nie to czego szukam " i w dupie miała moje uczucia i delikatność ,a ty się jebiesz z tym . po za tym jak z nią gadasz bo lubisz to gadaj tylko trzymaj sam dystans i w momencie gdy ona go przekroczy to jej powiedz " że ją lubisz jako osobę ,ale nic więcej"

Gość Lady Warden
Jak ci się w Polsce nie podoba to wynocha do Pakistanu, tam będziesz mógł sobie podskakiwać kobietom. W Polsce kobieta jest twoją Panią, a ty jej sługą. Pogódź się z tym!

Gość Bartłomiej1980
Jestem ZDECYDOWANY jak na faceta przystało. NIE powiedziałem (do siebie) jak tylko zobaczyłem jej zdjęcia! A to, że się we mnie zakochała, no cóż...

Gość a ja uwielbiam
czyli jesli odpisales i ciagniesz dyskusje a zdj widziales od poczatku, to nie dziw sie ze mysli, ze ci sie podoba. :O a co jest nie tak z jej wygladem?

"a co jest nie tak z jej wygladem?" ja nie rozumiem takich pytań to kwestia gustu i indywidualność ,a o tym się nie dyskutuje

Gość a ja uwielbiam
nie zakochala sie w tobie, tylko jest nieatrakcyjna und zdesperowana :O

Gość a ja uwielbiam
no to pytam co jest nie tak z jej wygladem wg autora

Gość MARLENKA XXX
No to jak powiedziałeś sam do siebie NIE no to jej też to powiedz...nie jesteś zdecydowany!!!gdybyś taki był trzymał byś dystans a na pewno dał jej do zrozumienia, że ni jest w Twoim typie Zdecydowanie w czym się niby objawia? w tym, że odpisujesz jej na pytania?

"nie zakochala sie w tobie, tylko jest nieatrakcyjna und zdesperowana"..dokładnie wbrew pozorom to kobieta własnie do zakochania potrzebuje więcej czasu czyli kilka spotkań . tygodnie . miesiące ,żeby prawdziwie pokochała bo tu własnie chodzi o ten charakter faceta w którym kobieta się zakocuje ...ona z tobą tak namietnie gada bo nie ma po prostu wyboru byc moze ty jedyny z tego serwisu jej odpisujesz na wiadomosci ...wiec w jej zakochanie bym nie wierzył.

Gość drenażysta
"Jestem ZDECYDOWANY jak na faceta przystało. NIE powiedziałem (do siebie) jak tylko zobaczyłem jej zdjęcia! A to, że się we mnie zakochała, no cóż... " Włóż ją w strefę swoich "przyjaciół". Kobiety non stop tak robią i nie mają skrupułów, ale same się tego nie spodziewają po facie. Przekonaj się jak to frajda zaszufladkować kobietę w kategorii "tylko przyjaciółka", jakiego to daje pozytywnego kopa energetycznego i mentalnego. :)

A ja nie rozumiem czemu sie z nią nie spotkasz? Bo jeśli jej nie widziałeś na żywo to tylko mozesz sobie gdybać, że Ci sie nie podoba. Swoją drogą co niby atrakcyjny 30latek robi na forum dla samotnych a potem na forum typoowo babskim?

Gość Bartłomiej1980
jest ŁADNA, jak zresztą każda przedstawicielka płci PIĘKNEJ. Ale nie jestem w moim typie - kwestia gustu, tego co się komu podoba. Jedna kobieta będzie dla pewnego mężczyzny najpiękniejsza na świcie, na innym nie zrobi żadnego wrażenia. Zrozumcie to wreszcie. Każda z was jest atrakcyjna, ale nie dla wszystkich.

Gość a ja uwielbiam
jak mozna dbac o to czy obrazi sie ktos, kogo nie znamy i rozmawiamy z nim tydzien na CZACIE. masz za miekkie serduszko :(

Gość Anulkaaaaaaggg
Nie widze innego wyjścia jak powiedzieć jej iż szukasz danej osoby i tu wpisujesz co i jak i że w niej tego nie znalazłeś. Lubisz ją, darzysz ogromną sympatią ale jednak nie poczułeś tego do niej czego szukasz a chcesz znaleźć ją jedyną nie szukasz zabawy. Lubisz ją i chcesz mieć z nią kontakt, ale na etapie przyjacielskim. U niej nie znalazłeś tego czego szukasz i koniec. Moim zdaniem panna jeśli jest inteligentna zrozumie to, a jak się obrazi itp to sorry ale to już jej problem i to z nią coś jest nie tak, nie każdy musi na nią lecieć... i tyle w tym temacie. Każde odepchnięcie boli, ale trzeba się z tym pogodzić. Nie zawsze mamy to co chcemy, a jak im dłużej będziesz to ciągnął ona więcej nadziei będzie sobie robiła - uwierz mi, miałam podobną sytuacje i cierpiałam... wolałabym aby od razu powiedziano mi że nie tego szuka...

Gość MARLENKA XXX
Laska jest desperatką i świetnie już Ciebie zmanipulowała...haha Tez miałam konto na MD. Nigdy pierwsza nie zagadywałam faceta, nigdy pierwsza do niego nie pisałam... Z ciebie to doopa nie facet w wsio w temacie. Nie jest w Twoim typie-to już wiemy. Chciałeś alternatywę zakończenia znajomości-dostałeś więc nie wiem po co to dalej rozkminiasz, drążysz i etc...