Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartłomiej1980

kobieta nie w moim typie !!!

Polecane posty

"Jedna kobieta będzie dla pewnego mężczyzny najpiękniejsza na świcie, na innym nie zrobi żadnego wrażenia. Zrozumcie to wreszcie. Każda z was jest atrakcyjna, ale nie dla wszystkich" A to nie jest tak, ze ta atrakcyjność bierze sie z miłości właśnie? Nie zakochasz się w kimś kto spełnia jedynie warunek bycia w Twoim typie i nic więcej. Trudno żebyś sie zauroczył skoro jej na żywo nie widziałeś i w oczy nie spojrzałeś. Dziecinada 💤

Gość wybić sobie z głowy
Jak dać jej do zrozumienia, że nic z tego nie będzie w kulturalny sposób, czyli tak żeby jej nie obrazić? Co napisać? tak prowadzić rozmowę tj. tak odpowiadać na pytania, by sama wywnioskowała, że nie jesteś nią zainteresowany, komunikować to nie wprost. Kobiety lubią analizować i sama sobie pewnie więcej dopowie na postawie sygnałów z Twej strony

Gość MARLENKA XXX
no właśnie a Ty w ogóle jaki masz typ kobiety, dalece od niego odbiega?

Gość ale wy pieprzycie głupoty
"Włóż ją w strefę swoich "przyjaciół". Kobiety non stop tak robią i nie mają skrupułów, ale same się tego nie spodziewają po facie" No ,ale jak facet tak zrobi to przecież świństwo jak mógł tak wykorzystać biedną zakochaną w nim po uszy kobietę !!! ,ale zakochany identycznie facet to PIZDA bo nie potrafi.

Gość MARLENKA XXX
Daj koniecznie znać jaki był odzew wirtualnej znajomej...:-D Bo żem ciekawa..:-D

Gość wyzwij ją jak na
Jestem ZDECYDOWANY jak na faceta przystało. NIE powiedziałem (do siebie) jak tylko zobaczyłem jej zdjęcia! A to, że się we mnie zakochała, no cóż... jak nic podziala kiedy napiszesz ze jeses kobieta a jesli ie to wyzwij ja !!! wczoraj ci to pisalam i po sprawie

Gość Karoool
Zamiast pisać, że nie jest w twoim typie albo, że nie tego szukasz, napisz. że jest dla Ciebie za ŁADNA :-) Nie powinieneś jej tym obrazić Jestem genialny

Gość sun ship
Ja bym raczej spróbował inaczej... Bartłomiejku, zacznij ją pytać, czy lubi dzieci, bo ty chcesz mieć 4, jaki chciałaby mieć dom, bo ty chcesz zacząć budować, jacy są jej rodzice bo chcesz ich poznać, i jaki ma rozmiar paluszka, bo chcesz jej kupić pierścionek. A najlepiej oświadcz jej się jak najszybciej. Zapewniam Cię, że po tygodniu nie będzie po niej śladu! Ja piszę poważnie!!!

Gość MARLENKA XXX
sun ship---> Ty chyba oszalałeś :-D Ta laska jest ewidentnie desperatką, narzucającą się....gdyby jej wypalił z takimi tekstami poczułaby się najszczęśliwszą kobietą na świecie... Czy Wy faceci nie umiecie rozmawiać wprost, bezpośrednio? przecież to najlepszy sposób...zazwyczaj ściemniacie i czarujecie rzeczywistość..:-(

Gość Bartłomiej1980
Napisałem jej, że się w niej nie zakochałem i nie zakocham... Do tej pory nic nie napisała i już przestała odwiedzać mój profil. Uleciała jak powietrze. I... PROBLEM Z GŁOWY !!! ale... jest mi jej szkoda mimo wszytko ... musiało ją to tak czy inaczej zaboleć :-(

Lepiej tak niż zmuszać sie do kogoś... ja po 3,5 roku słyszę ze on musi mieć totalnie chuda osobę... więc pytam po ch się pchał w związek ze mną... jak mnie poznał nie miałam sadła czy coś byłam wysportowana poznał mnie na polu paintballowym biegałam z ciężkim "karabinem" w mega ciężkich butach przez wiele godzin... a teraz chce anorektyczkę... Dobrze że się nie zmuszasz zrobiłeś jej przysługę.

Napisałem jej, że się w niej nie zakochałem i nie zakocham... aa jak sie można zakochać przez internet? To nie jest niezdrowe?:)

Gość MARLENKA XXX
Dobrze zrobiłeś, masz czyste sumienie a laska wie na czym stoi. Pewnie przykro jej się zrobiło, nie wątpię ale rozegrałeś to fair :-D Może w końcu trafisz na tą "swoją" :-)